Michael Jepsen Jensen – PÅ VEJ MOD NYE MÅL!!!

Michael Jepsen Jensen - Foto: René Lind Gammelmark

Et nyt år, og en ny sæson er på vej – det har Michael Jepsen Jensen prøvet mange gange før, men denne gang er alligevel noget nyt, noget andet!

På tærsklen til 2020 er der allerede styr på de helt basale forhold. I den svenske liga hedder holdet for 4. sæson i streg Smedarna Eskildstuna. I den polske EkstraLiga tager Michael hul på sin 3. sæson for Falubaz Zielona Gora. Og i Danmark er det igen Region Varde Elitesport og Jepsen Jensen der danner par.

”Jeg er rigtig glad for at mine klubkontrakter er på plads allerede nu. Det har de faktisk været længe. Der har været henvendelser fra andre klubber i alle 3 ligaer men for mig har det været vigtigt, at fortsætte i de klubber jeg har repræsenteret i 2019. Det giver tryghed, og ro på bagsmækken, og dermed de bedste betingelser for mine sportslige præstationer. Jeg ved ikke om jeg er tryghedsnarkoman, det synes jeg egentlig ikke, men det er bare fedt, at det er kendte forhold, kendte mennesker og samarbejdspartnere jeg skal arbejde sammen med igen i 2020” udtaler Michael Jepsen Jensen.

Og det er ikke kun samarbejdet med de 3 klubber der glæder Michael. Også teamet bag Li`Glad Racing er der styr på. Processen startede allerede i denne sæson, og nu er målsætningen om alene at have danske mekanikere og rådgivere i teamet gennemført. ”Det må under ingen omstændigheder lyde som om jeg underkender andres kompetencer og kvalifikationer, slet ikke faktisk. Men når man tænker på hvor mange timer, dage, uger og ikke mindst kilometer på landevejen teamet tilbringer sammen, så har jeg fundet ud af, at det bare fungerer bedst for mig når vi i bogstaveligste forstand taler samme sprog. Der er sgu langt fra Ukraine til Grindsted når din makker udover polsk kun taler og forstår nogle få engelske brokker” lyder det fra Michael Jepsen Jensen med et smil.

Og så er vi tilbage ved indledningen, og at denne sæson er noget nyt, noget andet. For med private udfordringer lagt i glemmekassen, ligahold og team på plads er troen på individuelle toppræstationer vendt tilbage. Og Michael Jepsen Jensen er ikke et sekund i tvivl om, at evnerne rækker til at tænke store tanker om sportslig succes. ”Hvor ofte har vi ikke hørt sportsfolk i alle mulige sportsgrene sige, at de vil være verdensmester. Det er godt nok noget lettere at sige, end at udføre i praksis. Mange forhold og faktorer skal være på plads, og om man kan lide eller ej så skal der udover hårdt og målrettet arbejde, også en portion held til.  Jeg kan bare sige at individuelle topresultater ikke længere er noget jeg drømmer om – det er noget jeg stræber efter, og i 2020 er min individuelle målsætning at vinde SEC altså det individuelle europamesterskab.  Og lykkes det for mig så er der lige en side gevinst, nemlig direkte avancement til GrandPrix Serien som EM titlen udløser. Ja, jeg kører selvfølgelig også kval. runderne til SGP” slutter Michael Jepsen Jensen i en pressemeddelelse.

Og med alle basale forhold på plads er det ikke kun drømme der skal forfølges, men ambitioner der skal indfries, og mål der skal nås.

Foto: Deleuran Foto