Årets medarbejdere 2019 på OMME LIFT A/S

Jørgen Pedersen og Bjarne Rasmussen med vandrepokalen ved firmaets juleafslutning - PR-Foto

For stor ekstraordinær indsats, udover de normale arbejdsrammer, er Bjarne Rasmussen, Grindsted, Jørgen Pedersen, Sdr. Felding og Finn Nielsen, Blåhøj blevet valgt til årets medarbejdere på OMME LIFT A/S.

Bjarne, Jørgen og Finn har indgået i et udrejsende team sammen med serviceafdelingen selvom deres normale arbejdsplads er i OMME LIFTs montage. De var ikke sene til at melde sig under fanen da behovet opstod. Alle tre er gået til opgaven med krum hals og har udvist stor fleksibilitet og engagement. Omme Lift er stolte af at de har repræsenteret firmaet på fornemste vis, hos deres forhandlere i udlandet. Udadtil er de et symbol på OMME holdånden. Det var med stor glæde at kunne lade pokalen gå videre til Bjarne, Jørgen og Finn. I tråd med ovenstående, er Finn i Trondheim, Norge på servicetur og havde for travlt til at modtage anerkendelsen på dagen.

Jørgen Pedersen og Bjarne Rasmussen med vandrepokalen ved firmaets juleafslutning – PR-Foto