Kontramaskinen sendte GGIF videre i pokalen

De er jo nærmest ikke til at stoppe !

Netavisen Grindsted bringer her, i samarbejde med GGIF Håndbold referat som GGIF Håndbold har skrevet fra torsdagens kamp.

Torsdag aften sluttede GGIF året af med en pokalkamp mod HA85 Hvinningdal, der til dagligt begår i 3. division, hvor de befinder sig i toppen af rækken. Det var dog fra kampens start tydeligt, at niveauforskellen på de to hold var rigtig stor. Hvinningdal scorede på deres første to angreb i kampen, og herefter havde de meget svært med at skabe chancer. GGIF fik derfor øvet sig gevaldigt i at løbe kontra, og selvom man formåede at brænde hele 7 frie kontrachancer, så var GGIF foran 7-18 ved pause.

Anden halvleg lignede første halvleg. GGIF stod i forsvar og løb en masse kontra. Alt for mange chancer blev brændt, men man fik rigeligt af dem, så da kampen blev fløjtet af, så kunne GGIF konstatere, at de er videre til 5. runde af pokalen efter en sejr på 17-38. En godkendt indsats på trods af de lidt for store spildprocenter. Kampens topscorere blev Thomas Theilgaard med 10 mål mens fløjkollega, Jacob Pedersen lavede 8 mål. Til dagens kamp deltog U19 spilleren Mikkel Molbech. Han fik ligesom de øvrige spillere øvet sig på at få løbet kontra, og scorede 4 flotte mål.

GGIF Håndbold ønsker god jul til tilskuere, sponsorerer og øvrige medlemmer af klubben. Næste opgør er d. 5. januar, hvor Skjern Håndbold 2 kommer på besøg i Lynghallen.