Sdr.Omme er klar til årets store bike event

Foto: René Lind Gammelmark

For sjette gang er der et stort bike event i Sdr.Omme Multicenter.

Fra 2021 bliver eventet en del af det landsdækkende Bike Event BFC (Bike for Charity) hovr overskuddet fra alle events tår til et velgørende formål.

I år vil beløbet gå til organisationen Børn, Unge & Sorg, som Hjælper børn og unge op til 28 år, som bliver ramt af sorg.
Bjarne Hall fortæller: det er hårdt arbejde at lave disse events, så det er jo rigtig dejligt at der er nogle ude i landet der har set og hørt om os her i Sdr. Omme og som mener at vi kan være en del af deres set-up.

Der bliver ikke de store ændringer, for det var en af betingelserne at vi ville gå med, så der vil stadig være plads til hele familien. De store hoppeborge bliver sat op, bordene dækket til afslapning mellem timerne og ikke at forglemme, den gode mad som vi også er garant for, og som er vigtig, når man skal bruge 12 timer på en spinning cykel.

Den største ændring bliver tilmeldingen, som nu bliver fuld elektronisk, med online booking, og hvor man selv vælger den plads man vil sidde på.

Men nu gælder det i første omgang på at skabe en cykelfest i Sdr. Omme i morgen lørdag den 4. januar fra kl. 9:00-21:00 hvor over 250 glade deltagere

Er klar til at kører så sveden springer slutter Bjarne Hall.