Grindsteds nissesang er stadig på dansktoppens førsteplads

PR-Foto

Mon julen varer lige til påske ?

Nej IKKE på DRs DANSKTOPPEN (og det er vel fair nok) 

På Dansktoppen er der nemlig forbudt for Julesange efter januar måned.

Det betyder, at du højst kan stemme på Nissesangen fra Grindsted, DER ER NISSER OVERALT med Sanne Mikkelsen, tre gange mere, uanset hvilken placering den måtte få på listen i de kommende uger. 

Og placeringen lørdag den 4. Januar, var igen HELT I TOP, idet sangen for femte gang af fem mulige, TAKKET være lytterne, blev stemt ind på DANKTOPPENs førsteplads. 

For os der står bag sangen ville det være sjovt og en stor ære, hvis vi kan få lov til at blive på listen, indtil sangen bliver SMIDT UD p.g.a. “julereglen”. 

Og hvis vi kan opnå endnu 3 førstepladser på Dansktoppen, vil DER ER NISSER OVERALT slå rekord, som den første Julesang på Dansktoppen, der i sin karriere KUN opnåede førstepladser, fortæller sangens spændte ophavsmand. 

Lyt til og nyd en glad melodi, indspillet af professionelle musikere 

Bjarke Nikolajsen, trompet 

Mads Rahbæk, klarinet

Stefan Ringive, basun 

Thomas Gundal, trommer 

Mia Marion Bæk, synger kor 

Arrangeret af Ronnie Flyvbjerg Olesen, Filskov og sunget af Sanne Mikkelsen, Årre.  Teksten og musikken er som bekendt udtænkt i Grindsted af Bruno Jochumsen

HJÆLP SANGEN TIL REKORDEN

https://www.dr.dk/radio/p5fyn/dansktoppen/dansktoppen-2019-12-21#!01:15:52

Hvis du kan  li’ hvad du hører, og vil gi’ sangen din stemme til næste lørdags liste, skal du lige nu, og senest søndag d. 5. Januar, sende en 

sms til 1212 med beskeden:  dktop 1 

At stemme, og være med tilsat sikre rekorden, koster 1 krone + alm. sms takst, og så deltager du endda om 3 præmier, som dansktopværten Peter Sten, sætter på højkant hver uge, blandt alle der vil være med til at sammensætte næste uges liste.

DANSKTOPPEN i 2019: 
DER ER NISSER OVERALT var iøvrigt, den sang overhovedet i hele 2019, der tog flest førstepladser i træk som ny på Dansktoppen, nemlig 4 stk. fra en start. 

Lørdag den 28. december præsenterede Peter Sten, Dansktoppens årsliste 2019. På listen var de 20 Dansktopsange, som i årets løb havde fået flest point. Point uddeles efter sangenes placering på listen uge for uge. En førsteplads giver 10 point, en andenplads giver 9 point osv. 

Der skulle 51 point til at komme med på årslisten, og da DER ER NISSER OVERALT først kom ind på listen den 30. november nåede sangen “kun” 4 uger a’ 10 point, altså 40 point, og glippede derfor en placering på årslisten. 

 

153 SANGE FIK CHANCEN 

Ialt 153 stk. nye sange blev testet til Dansktoppen i løbet af 2019, og fik muligheden for at  blive stemt ind på listen. 72 af disse testere fik stemmer nok til at opnå den ære at komme ind på Dansktoppen mindst 1 uge. 

15 af de 72 sange prøvede at ligge nr. 1 på listen

6 af disse 15 et’ere gik i deres første uge direkte ind på Dansktoppens førsteplads. 

4 af sangene mistede 1. pladsen allerede i deres anden uge, 

1 sang blev på førstepladsen også i uge 2, nemlig sangen  “JEG ER EN SPILLEMAND” med James Rasmussen, der iøvrigt indtog årslistens førsteplads, med hele 147 Point. 

Flere af sangene vendte dig senere tilbage til førstepladsen i de efterfølgende uger. 

Kun 1 sang overgik “Årets Dansktopsang” sang, når det gælder 1 pladser i træk, fra sit indtog på Dansktoppen, med sine 4 første uger på førstepladsen, og ja det var såmænd DER ER NISSER OVERALT med den syngende frisør fra Årre, Sanne Mikkelsen