LEGOLAND inviterer til jobdag lørdag den 11. januar fra 10 til 16

Foto: René Lind Gammelmark

Der skal 1.600 sæsonmedarbejdere til at holde LEGOLAND® i gang, når parken slår dørene op til en ny sæson den 28. marts. Derfor er det allerede på lørdag den 11. januar, man kan lægge vejen forbi Billund, hvis man vil vide mere om de mange jobs, LEGOLAND skal have besat i 2020.

Foto: René Lind Gammelmark

Lørdag den 11. januar fra kl. 10.00-16.00 er der jobdag i LEGOLAND. Der skal bruges rekordmange sæsonmedarbejdere i 2020, og der er brug for både nye og kendte ansigter til de mange forskellige stillinger.

– Vi har en stor nyhed på plakaten med tre helt nye forlystelser i år, så det kræver naturligvis flere medarbejdere, der har lyst til at træde ind i fantasien sammen med os og blive en del af et fantastisk team med et helt unikt sammenhold, siger Jacob Clausen, der er ansvarlig for rekruttering i LEGOLAND.

Han er godt i gang med at forberede årets jobdag i LEGOLAND, hvor han håber, at rigtig mange vil lægge vejen forbi for at høre lidt mere om de mange forskellige jobs, der skal findes smilende ansigter til. Men det er også en god ide at kigge forbi, hvis man allerede er helt afklaret med, hvilket job man kunne tænke sig.

– Jeg vil virkelig anbefale alle, der godt kunne tænke sig at arbejde i LEGOLAND, at de lægger vejen forbi årets jobdag. Man kan både møde nuværende sæsonansatte og ledere fra alle afdelinger og få svar på sine spørgsmål, men det er virkelig også en unik mulighed for at give et godt førstehåndsindtryk på, siger Jacob Clausen.

Til den kommende sæson er det muligt at søge job i følgende afdelinger:
Aktiviteterne, Mad & Drikke, Butikker, Informationen & Billetsalg, Hotel Restaurant, Hotel Reception, Rengøring, Fejer & P-vagt, Grønne Områder, Characters, Hotel Housekeeping, Cash Office, Fotos, Games eller Hotel Booking & Servicecenter.

Alle de ledige stillinger kan findes her: www.legoland.dk/job

Sæsonen løber fra den 28. marts til den 2. november 2020 skriver LEGOLAND i en pressemeddelelse til Netavisen Grindsted.