Lørdag var der Volleybalstævne i Teglgårdshallen

Kosan mod SKIF (SKIF har blå trøjer) - Privatfoto

Stenderup-Krogager Idrætsforening afviklede lørdag sit traditionsrige nytårsstævne i Teglgårdshallen i Stenderup-Krogager. Stævnet var nr. 32 i rækken.

Nedenstående referat fra stævnet skrevet af Børge Larsen, bringer Netavisen Grindsted efter aftale med SKIF.

Nytårsstævnet forløb fuldstændig planmæssigt, og den behagelige stemning og atmosfære, som altid kendetegner netop dette stævne, oplevede vi igen i år – dette til stor glæde for arrangørerne og de mange deltagere. Alle bidrog på bedste vis til an super afvikling af stævnet, fordi alle hold var på plads til tiden, og fordi der var plads til smil og munterhed, samtidig med at der blev kæmpet bravt om hver eneste bold. Undervejs blev der brug for et plaster og en enkelt ispose, men ellers opstod der heldigvis ikke skader under stævnet.

Letbæk Allstars (Familiehold i lyse trøjer) mod Horne – Privatfoto

Som i alle tidligere år var Den Jyske Sparekasse hovedsponsor for stævnet, herunder præmierne til holdene, der blev nr. 1 og 2. Desuden havde en lang række lokale virksomheder og privatpersoner sponsoreret spurtpræmier, som løbende blev uddelt til spillere, der på en eller anden måde gjorde sig fortjent til at modtage en sådan. Lige inden præmieoverrækkelsen samlede alle deltagere sig i hallen og nød et glas champagne, ønskede hinanden godt nytår og på gensyn til det næste nytårsstævne den 2. januar 2021.

Det lokale hold fra SKIF blev nr. 2 i indledende pulje og skulle i mellemrunden møde nr. 1 fra en anden pulje. Her blev SKIF besejret med blot 1 point, og dermed forduftede muligheden for videre avancement – holdet sluttede som nr. 7-8 af ialt 16 deltagende hold.

SKIF’s Volleballhold – Privatfoto

Stævnet blev vundet af et hold fra Nordenskov, der nåede finalen efter sejre i de første 5 kampe. Her sejrede holdet 33-24 over et hold fra Vorbasse, som indtil finalenederlaget også havde vundet deres 5 første kampe, så det må siges at være de 2 rigtige hold, der kæmpede om førstepladsen.

Finalekampen mellem Vorbasse og Nordenskov (Nordenskov i gule trøjer) – Privatfoto

Vinderholdet fra Nordenskov – Privatfoto

Præmieoverrækkelsen – Privatfoto