Spinning event gav sved på panden

Foto: René Lind Gammelmark

For sjette gang var der lørdag et stort spinning event i Sdr.Omme Multicenter.

Bjarne Hall stod som tovholder på projektet, og til arrangementet var der også travlhed i Multicentrets køkken, for der skulle laves mad til knapt 270 personer.   De 250 deltog i selve eventet på spinningcyklerne, mens de andre var frivillige hjælpere og instruktører.

Der gøres klar til banankage – Foto: René Lind Gammelmark

Foto: René Lind Gammelmark

Til næste år bliver arrangementet en del af det landsdækkende Bike Event BFC Bike For Charity, og det vil ifølge Bjarne Hall gøre hans arbejde lettere, for forud for sådan et arrangement bliver der brugt rigtig mange timer med planlægning mv. Overskuddet fra dette års event vil gå til organisationen Børn, unge og sorg, som hjælper børn og unge op til 28 år som bliver ramt af sorg.

Til næste års arrangement er der næsten udsolgt allerede nu, så man skal ikke vente for længe med at melde sig til siger Bjarne Hall.

Foto: René Lind Gammelmark

Ole Thomsen fra Billund Cykelmotion var en af dem der sad på spinningcyklen da Netavisen Grindsted lørdag eftermiddag var forbi Multicentret,  og han skulle da også lige tage 4 timer på cyklen inden han skulle videre til DR’s SPORT2019 show i Jyske Bank Boxen i Herning. Ole var en af de tre der var valgt ud blandt over 400 til Ørsteds Energibundt. Desværre var det ikke Ole der fik årets Energibundt pris da den senere på aftenen blev uddelt.

Ole Thomsen fra Billund Cykelmotion tog lige 4 timers spinning inden han skulle videre til Sport 2019 i Herning hvor han var en af tre nominerede til Årets Energibundt – Foto: René Lind Gammelmark.

Foto: René Lind Gammelmark

Foto: René Lind Gammelmark

Foto: René Lind Gammelmark

Foto: René Lind Gammelmark

Foto: René Lind Gammelmark

Foto: René Lind Gammelmark