Foredrag i Billund Centret: William Heinesen som billedkunstner

Bárður Jákupsson - Privatfoto

Tirsdag den 14. januar 2020 holder Bardur Jakupsson foredrag i Billund Centret kl. 19.30.

Den kendte færøske forfatter, billedkunstner, komponist m.v. William Heinesen, kunne være blevet 120 år den 15. januar i år. Det fejrer vi med et foredrag ”William Heinesen som Billedkunstner” af Bardur Jakupsson skriver Galleri Sam i en pressemeddelelse.

Bardur, der selv er en kendt færøsk forfatter og billedkunstner samt tidligere direktør på Færøernes Kunstmuseum, Listasavn, har skrevet en fantastisk flot bog om William Heinesen som billedmager. Og det er denne bog, der danner grundlag for foredraget.

Privatfoto

Foredraget foregår den 14. januar 2020 klokken 19.30 i Billund Centret, Hans Jensensvej 6, 7190 Billund. Billetter kan bestilles på wh@fubillund.dk

Foredraget er et samarbejde mellem Folkeuniversitetet Billund, Billund Kunstforening, Billund Bibliotekerne samt Galleri Sam.