Mira Dahlmann blev Årets kvindelige freestyler

Mira Dahlmann - Foto: René Lind Gammelmark

Lørdag den 11. januar 2020 blev der i Hafnia-Hallen i København afholdt DFFC Awards 2019 (Danish Football Freestyle Community)

Der blev uddelt priser i nedenstående katagorier:

  • Årets improver
  • Årets humørspreder
  • Årets trick/combo
  • Årets mandlige freestyle
  • Årets kvindelige freestyle
  • Årets frivillige (en speciel pris der uddeles af bestyrelsen)

Her fra Grindsted deltog Mira Dahlmann, og hun vandt titlen: Årets Kvindelige Freestyler.
Det er alle freestyle kollegerne fra DFFC der har afgivet stemmerne og derfor betyder prisen ekstra meget for Mira der siger: “Jeg er meget glad og virkelig stolt og kan kun takke mine trænere for at jeg er kommet så langt”.

Mira Dahlmann – Privatfoto

Mira startede med at freestyle for ca. 1 1/2 år siden og blev i 2019 nr. 2 til DM i rookierækken, DM blev afholdt over tre afdelinger.

Der bliver trænet mange timer hver uge for at komme så langt, det kræver en masse selvtræning og det gør Mira blandt andet sammen med sin storebror Noah.

En gang om ugen trænes hun af Mathias & Jonas Landén Jeppesen, måske bedre kendt som “Brødrene Vips”.

Ifølge brødrene har de kun været startskuddet til at komme i gang, derefter kræver det disciplin og masser af selvtræning for at bygge videre på trickene.


Årets Frivillige i DFFC 2019

Brødrene tager ind i mellem gas på Mira og Noah ved træningerne, denne gang var det dog dem der tog fusen på både Mathias og Jonas. Ikke fordi Mira fik prisen som årets kvindelige freestyler men fordi Mira og Noah havde lovet bestyrelsen i DFFC at overrække prisen som “Årets frivillige i DFFC 2019” til brødrene, da de var forhindret i at deltage til Awards uddelingen i København.

En speciel pris, som uddeles af bestyrelsen til den/dem der gør en ekstra indsats. Specielt blev der lagt vægt på at Mathias og Jonas arrangerede 1. afdeling af DM i Magion i januar 2019, de var selv ude at finde sponsorer til arrangementet, samt sponsorgaver til deltagere og vindere. 

PR-Foto

 

Mathias og Jonas er utrolig taknemmelig for prisen og meget overrasket og de udtaler: “Det betyder mere end i lige regner med, det giver endnu mere blod på tanden med at fortsætte arbejdet, mange gange tak”

 

FAKTA
Det kræver en vis teknisk øvelse at kunne freestyle, freestyle er egentlig bare god gammeldags jonglering med en fodbold. Der er uendeligt mange tricks, man kan lære, og efterhånden konkurrerer tusindvis af unge i store turneringer over hele verden.

 

Har du lyst til at være med?

 

Der trænes fredage klokken 17.00.-18.00. i Lynghallen, i Grindsted.