Musikshow fra London kommer direkte til Grindsted

PR-Foto

Den 25. januar rykker et af de største musikshows fra London ind i MAGION i Grindsted. Thriller Live er den til dato største produktion, MAGION nogensinde har inviteret til Billund Kommune – dermed også sagt, det flotteste show publikum endnu har haft lejlighed til at se i MAGION.

Thriller er et anmelderrost og spektakulært musik show, der fejrer verdens største entertainer gennem hele hans legendariske karriere. THRILLER LIVE er set af tæt på fem millioner mennesker i over 30 lande. Den 25. januar gæster showet Grindsted i MAGION i Billund Kommune.

I MAGION forbereder man det største indtog af performere og produktionsfolk man endnu har set. Performere og produktionsfolk, der er vant til at færdes i Londons West-End. Hele showet er sat op som de største teaterproduktioner fra London, med en kæmpe besætning af fremragende sangere, musikere og dansere, der har brugt tusindvis af timer på at lave et show, der er Michael Jackson værdig.

”Forberedelserne har været i gang længe. Der er under 14 dage til og vi skal sørge for at alt klapper, så alle – både gæster, produktionsfolk og artister har en fantastisk oplevelse i MAGION. Det kræver en holdindsats af alle”, fortæller eventmanager i MAGION, Mads Søbye Helbo.

Showet er tæt på at sprænge rammerne for, hvad man kan huse i MAGION.

”Vores backstage-område er egentligt for småt til de 28 optrædende, men vi har været kreative og produktionen forstående, så alle er glade. Det hjælper lidt at kunne tilbyde scenefolkene en tur i svømmehallen og saunaen”, forklarer Mads Søbye Helbo. Også Hotel Svanen-Grindsted, hvor Thriller-artisterne skal bo, har været fleksible og samarbejdsvillige.  

Publikum kan glæde sig til mere end to timers non-stop musik i alle de genrer Michael Jackson mestrede; fra pop til rock, soul og disco – og naturligvis alle de allerstørste Jackson-klassikere: I Want You Back, ABC, Can You Feel It, Off The Wall, The Way You Make Me Feel, Smooth Criminal, Beat It, Billie Jean, Dirty Diana, Bad, Rock With You, They Don’t Care About Us, Dangerous, Thriller og MANGE flere.

Flere af artisterne på scenen har fantastiske optrædener på cv’et. En af hovedrolleindehaverne, Britt Qentin, har optrådt med navne som Stevie Wonder, Sheryl Crow, Babyface, Lionel Richie, Kid Rock, John Mayer og jazzlegender som Natalie Cole, Herbie Hancock og Kenny G.

Som noget nyt inviterer MAGION til afterparty efter Thriller-showet skriver MAGION i en pressemeddelelse.

”Når showet slutter inviterer vi på fest med en veloplagt DJ. Der må være nogen, der lige skal have Jackson-feberen danset ud” forventer Mads Søbye Helbo.

Vi anvender cookies for at sikre at vi giver dig den bedst mulige oplevelse af vores website.
Hvis du vælger ikke at aktivere cookies, fungerer siden ikke optimalt, angiv dit valg til højre.

Cookie indstillinger

Nedenfor kan du vælge hvilke typer cookies du vil tillade fra hjemmesiden, klik på "Gem cookie indstillinger" for at angive dit valg.

Funktions cookiesSiden benytter funktions cookies, disse er nødvendige for at siden fungerer.

Analytiske cookiesSiden benytter analytiske cookies, således at vi kan analysere besøg, og optimere hjemmesiden.

Social mediaSiden benytter ikke social media cookies.

ReklameSiden benytter ikke reklame relaterede cookies.

AndreSiden benytter 3 part cookies, bla. til funktionalitet af siden, der bliver ikke gemt personlige informationer.