Ulrich Kristensen vil tilbage til politik

Privatfoto

Ulrich Kristensen fra Billund ønsker igen at komme i gang med lokalpolitik. Da han i august 2018 udtrådte af kommunalbestyrelsen var det på grund af nogle nye jobmuligheder der var uforenelige med hvervet som kommunalpolitiker. Han blev afløst af Daisy Nykjær-Andersen der var suppleant hos de Radikale Venstre.

De fem år Ulrich var med i byrådet lærte han meget, men selvom han stoppede i byrådet har har lært noget , bare set lidt udefra.

Ulrich udtaler:
Politik er for mig hjerteblod, og bør drives af mennesker med en passion. Kæmpe respekt for mennesker som melder sig som frivillig i foreningsarbejde – her går de ind i sagen som de individer de er, og med de egenskaber og evner som de hver især besidder.

Lokalpolitik er for mig ikke partidisciplin, topstyring og med reference til hvad et parti gør på de landspolitiske linjer. Respekten for at alle har et politisk ståsted, er bestemt intakt.

Lokalpolitik drejer sig for mig om de bedste betingelser for erhvervslivet, de mange ansatte i kommunen, god og fair beholdning af alle borgere – høj som lav, ung som ældre, med eller uden skavanker. Dette skal så ske i et miljø hvor de valgte, kan tale frit ud fra deres egne synspunkter og holdninger.

Han vil nu bruge 2020 på at forsøge at samle opbakning til en tværpolitisk liste i et “Lokalpolitisk Forum” hvor der er højt til loftet og gerne skulle repræsentere hele Billund Kommune.

Hvad med venstre?