Kom og vis dine egne billeder ! Grindsted Arkivet holder åbent hus

Foto: René Lind Gammelmark

GrindstedArkivet holder åbent hus lørdag den 25. januar 2020 fra kl. 13.00 til 16.00 i 10. kl. centret på Tinghusgade i Grindsted.

GrindstedArkivet ved fra facebookgruppen Grindsted Nostalgi, at mange har interessante billeder liggende og håber at mange vil finde dem frem til en rundbordssnak. Anton Jensen kommer med sin store samling af postkort og vi håber, at mange andre vil følge efter med deres bidrag. Hvis du tager billedmateriale med, vil GrindstedArkivet gerne vide det på forhånd, men man er selvfølgelig også velkommen hvis ikke man har givet besked.

Der vil desuden være følgende indlæg:
13.30 – 14.00 Fortællingen om de betydningsfulde mænd fra Præstegaard slægten, som var afgørende for byens tidlige udvikling.
14.45 – 15.15  Fortællingen om nogle af Grindsteds musikalske hovedaktører: Koncertsanger Anker Olesen, Organist Johansen med sit drengekor, Malermester og musiker Ejvind Skov samt forfatter Georg Leth.

Endelig vil GrindstedArkivet vise billeder fra arkivets billedsamling, ligesom arkivet med avissamlingen vil være åbent.

Alle er velkomne til Åbent Arkiv den 25. januar 2020 i 10. kl. Centret på Tinghusgade i Grindsted.