MAGION arrangerer igen Disco for vandhunde

Foto: MAGION

Sidst der var Aqua Disco for 2. – 7. klasse i MAGION var der totalt udsolgt.

Derfor arrangerer MAGION en ny udgave den 31. januar 2019.

Det er efterhånden blevet populært at gå i svømmehallen med disko-lys og de bedste pop-hits tilpasset elever fra 2. til 7. klasse. Da Aqua Disco i MAGION senest havde Halloween-tema var alle billetter revet væk.

”Vi synes det er herligt, at ungerne strømmer til svømmehallen og oplever den på en anden måde end de er vant til. Vi ser børn, vi ikke normalt ville se i svømmehallen”, fortæller teamleder i svømmehallen Klaus Nilson.

Når der er Aqua Disco omdannes svømmehallen i MAGION til et vanddiskotek med discolys, musik og alle vanddyrene i vandet. Aftenen er forbeholdt 2.-7. klasse, der får en anderledes oplevelse med rig mulighed for at have det sjovt i vandet. For Klaus Nilson skal der gerne ske lidt nyt hver gang, der er Aqua Disco.

”Vi udvikler konceptet løbende og prøver fx hver gang at dekorere svømmehallen med et tema – bare for at skabe lidt stemning”. Den 31. januar er temaet Hawai og der vil være mulighed for at tilkøbe spisning til fx skoleklasser eller blot familien.

Disco-aftenerne starter kl. 19.00 og kører med fuld fart frem til kl. 21.00. Der er ekstra personale i svømmehallen og sikkerheden er i top. De almindelige regler for ophold i svømmehallen er naturligvis også gældende på aftener med Aqua Disco.

Det koster 50 kr. at komme til Aqua Disco – billetterne kan købes via MAGIONs hjemmeside eller i MAGIONs information. Der er ikke adgang for forældre til svømmehallen. Den 31. januar vil der også kunne købes spisning til – både til voksne og børn skriver MAGION i en pressemeddelelse.