Ny køkkenleder i Billund Idrætscenter

Foto: René Lind Gammelmark

Den 1. februar 2020 starter Michael Jensen, der bor i Hejnsvig sammen med sin familie, som ny køkkenleder i Billund Idrætscenter.

Michael er uddannet kok og har mange års erfaring som køkkenleder fra både indland og udland, samt drift af storkøkkener på blandt andet Varde Kasserne og Grindsted Gymnasium.

Billund Idrætscenter skriver på deres facebookside:”Idrætscentret skal være et naturligt samlingssted for alle i Billund og et eftertragtet sted at afvikle sine aktiviteter og arrangementer Det kræver at vi kan levere en rigtig god forplejning, der både er spændende, men også lever op til kravene om et sundt og ernæringsrigt måltid, ikke mindst for de mange sportsudøvere der kommer i Billund Idrætscenter og for de skoleelever på Billund Skolen, der dagligt nyder godt af maden fra Billund Idrætscenter”

Michael Jensen skal i samarbejde med de øvrige medarbejdere i Billund Idrætscenter, sikre et tilbud om varm mad til Billund Skolens elever, samt udvikle et koncept, hvor Billund Idrætscenter kan tilbyde hverdags aftenmåltid, ikke kun til de mange nuværende kunder i Idrætscentret, men også til byens borgere.