Tamilerne fejrede det tamilske nytår

Foto: Selvan Selve

Tamilerne verden over træder ind i år 2051

Onsdag d. 15. januar 2020 blev det tamilske nytår, Thai Pongal, fejret af tamilerne verden over for at takke solen for den gode høst. Ifølge den tamilske kalender går vi ind i år 2051, og i denne anledning blev der søndag den 19. januar 2020 afholdte en traditionsrig nytårsfest arrangeret af Det Tamilske Samordningsudvalg i Grindsted og Omegn, hvilket har været en årlig begivenhed.

På denne dag var over 100 børn og voksne, iklædt traditionel tamilsk tøj, mødt op på Vestre Skole i Grindsted, hvor der blev pyntet, leget traditionelle lege, lavet Kolam (Mandala) og spist en masse god traditionel mad skriver DTSU i en pressemeddelelse.

Fotos: Selvan Selve

Foto: Selvan Selve

Foto: Selvan Selve

Foto: Selvan Selve