Gør et kup i MAGION

PR-Foto

Den 9. februar er JyskBazar tilbage i MAGION i DJS Arena med et kæmpe loppe- og kræmmermarked.

 Der vil være rig mulighed for at gøre et kup den 9. februar i MAGION. Til JyskBazar vil der være op imod 200 stande med både nye og brugte varer. I standene står der både private og erhvervsdrivende klar med et stort og spændende vareudbud. Her sælges alt mellem himmel og jord.

Kl. 10 vil alle kræmmere stå klar på deres pladser i DJS Arena, når der bliver åbnet op for besøgende. Der kan handles frem til kl. 14. Entré koster blot 10 kr. for voksne mens børn kommer gratis ind ifølge med voksen. Efter kl. 13 vil der være gratis entré for alle.

Café MAGION tilbyder et hyggeligt afbræk, for de handlende der måtte trænge til en forfriskning. MAGION og DJS Arena er handicapegnet, så det er muligt at komme med kørestol og barnevogne. JyskBazar frabeder sig dog kæledyr.

Hvis du også vil sælge ud skal du gå ind på www.jyskbazar.dk, hvor du også kan læse mere om

markedet. Borde skal primært bestilles på hjemmesiden www.jyskbazar.dk, hvor det er muligt at betale med Dankort, mastercard, mobilpay og Viabill. Alle spørgsmål vedrørende vilkår for sælgere rettes til arrangøren Jysk Bazar skriver MAGION i en pressemeddelelse.

 

Vi anvender cookies for at sikre at vi giver dig den bedst mulige oplevelse af vores website.
Hvis du vælger ikke at aktivere cookies, fungerer siden ikke optimalt, angiv dit valg til højre.

Cookie indstillinger

Nedenfor kan du vælge hvilke typer cookies du vil tillade fra hjemmesiden, klik på "Gem cookie indstillinger" for at angive dit valg.

Funktions cookiesSiden benytter funktions cookies, disse er nødvendige for at siden fungerer.

Analytiske cookiesSiden benytter analytiske cookies, således at vi kan analysere besøg, og optimere hjemmesiden.

Social mediaSiden benytter ikke social media cookies.

ReklameSiden benytter ikke reklame relaterede cookies.

AndreSiden benytter 3 part cookies, bla. til funktionalitet af siden, der bliver ikke gemt personlige informationer.