Se billederne: Grindsted GIF 2. divisions herrer vandt 27-25 over Fredericia HK2

Foto: René Lind Gammelmark

I samarbejde med GGIF Håndbold bringer Netavisen Grindsted her det referat fra eftermiddagens håndboldkamp som GGIF har skrevet.

GGIF forsatte sejrsstimen

Søndag eftermiddag tog GGIF’s 2. divisionsherrer imod Fredericia HKs ligareserver i Lynghallen, og efter at have ført fra start til slut, kunne GGIF sætte yderligere 2 point ind op kontoen med en sejr op 27-25.

Kampen startede ellers ganske lovende for GGIF, der efter 5 minutter og 5 angreb førte 5-0, og nærmest afgjorde kampen, inden den reelt var startet. Herefter blev kampen lidt en ørkenvandring. Fredericia fik reduceret med et par mål, og selvom GGIF’s forsvar igen dækkede fremragende op, så resulterede det ikke i så mange kontrachancer, som man nok kunne ønske sig. Der blev desværre brændt lidt for mange chancer til, at man kunne lukke kampen helt. Pausestillingen var derfor kun 14-9.

Anden halvleg blev en meget rodet affære. Begge hold spillede med stor fysik og der blev fightet godt, men der var lidt for mange tekniske fejl og udvisninger. De mange udvisninger brød konstant rytmen, og ingen af holdene kunne finde et fornuftigt flow i kampen. GGIF’s føring var dog aldrig rigtig i fare, men sejren burde nok have været større. Fredericia kom aldrig for alvor tæt, og kampen sluttede 27-25.

Endnu en vigtig sejr når de øvrige tophold i rækken bliver ved med at vinde. De næste 4 kampe bliver afgørende for sæsonen. Næste weekend skal GGIF spille en svær udekamp mod AGF, hvorefter GOG, Faaborg og Rækker Mølle venter. Det handler derfor om at holde skruen i vandet, hvis man gerne vil holde fast i førstepladsen i puljen.

Målscorer:
Daniel Jørgensen 10 mål
Hjalmar Andersen 5 mål
Frederik Nielsen 4 mål
Thomas Theilgaard 3 mål
Bjarke Nybo 1 mål
Rolf Ravn 1 mål
Jacob Pedersen 1 mål
Nicklas Bjørn 1 mål

 

Klik på de mange billeder under artiklen for at se dem i stor størrelse.