Se de mange billeder: Der var Halløj i Hallen i Billund Idrætscenter

Foto: René Lind Gammelmark

Søndag den 26. januar 2020 fra kl. 10 til 12 var Billund Idrætscenter stedet hvor der var samlet mange børn, både danske og internationale. Deres forældre havde nemlig taget dem med til et par timers sjov i Idrætscentret.

Børn over 6 år kunne komme til Billund E-Sport, og her var de 20 computere optaget de to timer arrangementet varede og de mange drenge og piger spillede mod hinanden.  Billund E-sport er med i Halløj i Hallen for tredje gang, klubben tæller 70 medlemmer men der er stadig plads til flere. Der er et Old Boys hold hvor den ældste er over 60 år gammel, her her holdet fyldt op, men der er stadig forespørgsler fra nogen der gerne vil have en plads på holdet.
Noget af det nye der bliver spillet er Overhaven som er et 6-personersspil. I år har klubben udvidet listen over spil med 2 nye spil.

Der var Volley Ball for hele familien, der var Badminton, Bordtennis, Klatrevæg, Springcenter, redskabsbane, sjove aktiviteter med dåser, gøgleri, balance og jonglering, Rollespil – kæmp med sværd, Familie Fitness samt et børne område for de mindste.

Næste gang der er Halløj i Hallen i Billund er søndag den 23. februar fra kl. 10 til 12.

Klik på billederne under artiklen for at se dem i stor størrelse.