Christian Vestdansk Mester i længdespring.

Foto: Privatfoto

Ved de Vestdanske Mesterskaber indendørs afviklet i den nye Marselisborghal i Århus i weekenden, havde Atletikklubben Heden en deltager med.

Christian er netop rykket op i 16-17 års gruppen, og selv om han ikke er fyldt de 16 år endnu, ja så var han favorit i længdespring. Lige før nytår sprang han som bekendt 6,21 meter, hvilket ingen 16-17 årige har kunnet matche. Men som I også ved, så skal der jo først kæmpes om medaljerne. Christian havde lidt problemer med at ramme planken, så han mistede nogle centimeter der. Men han var stærk nok til at holde konkurrenterne bag sig. Dagens bedste notering blev således 5,85 meter, hvilket var 7 cm. foran nr. 2, Kaspar Henriksen, Odense Atletik, og 25 cm. var der ned til 3-pladsen, som blev Tobias Garza, Randers.

Så alt i alt en ganske jævnbyrdig finale hvor Christian levede op til favoritværdigheden, og nu også kan kalde sig Vestdansk Mester i længdespring (Vestdansk dækker Jylland, Fyn mv. vest for Storebælt). Og Christian er altså fortsat i 2020 med at tage sig godt for af medaljerne ved diverse mesterskaber skriver Jan Poulsen i en pressemeddelelse.