Fondskonference 2020: De kommer fra hele landet!

200 tilmeldte på under to uger. – Igen i år kan Fondskonferencen i Vejen allerede nu kaldes et regulært hit blandt alle med interesse for fundraising. For når konferencen slår dørene op 25. februar, er der deltagere fra hele landet – fra Nibe i nord til i København i øst.

 Det er kun godt 14 dage siden, at der blev åbnet for tilmeldinger til dette års fondskonference i Vejen Idrætscenter. Og allerede nu har over 200 deltagere tilmeldt sig. Selvom konferencen primært henvender sig til Trekantområdet, så formår arrangementet at samle folk fra hele landet.

  • Vi må have ramt noget specielt med denne Fondskonference, når den kan trække deltagere fra hele landet. Dertil har vi mødt stor opbakning fra nogle af landets største fonde, som gerne vil i dialog med de frivillige sociale foreninger. Der er dermed rig mulighed for vores frivillige social ildsjæle til at blive klædt endnu bedre på til at søge midler til deres hjertesager, og jeg håber, at de alle når at få en plads, når nu interessen er så stor i hele landet, fortæller Frivillighedskonsulent Lærke Noer-Møller fra Billund Kommune.

Konferencen er udviklet og arrangeret som et tværkommunalt samarbejde mellem Billund, Vejen, Kolding, Middelfart, Fredericia og Haderslev kommuner, og henvender sig primært til deltagere fra Trekantområdet, men interesserede fra andre dele af landet er naturligvis også velkomne.

 Endnu få billetter tilbage
Ud over oplæg fra diverse fonde omkring samarbejds- og støttemuligheder, inspirationscases m.m., vil der på konferencen også være mulighed for at få en snak rundt ved de forskellige stande. Her kan man blandt andet også møde MinForening, hvis formål er at skabe værdi for foreningerne i Danmark. Det gør de blandt andet via MinForening.dk, hvor de gør det nemmere for foreninger at holde styr på aktiviteter, opgaver, medlemmer og betalinger.

Det er stadig muligt at få fingre i de gratis billetter til konferencen, hvor alle deltagere kan se frem til at blive rige på konkrete tips, råd og tricks. Desuden er der også gode muligheder for at netværke med blandt andet andre frivillige sociale foreninger, ildsjæle og andre aktører på det frivillige sociale område. Billetter til arrangementet i Vejen Idrætscenter den 25. februar 2020 kl. 16-21 kan findes på www.billund.dk/fondskonference  skriver Billund Kommune i en pressemeddelelse.

Vi anvender cookies for at sikre at vi giver dig den bedst mulige oplevelse af vores website.
Hvis du vælger ikke at aktivere cookies, fungerer siden ikke optimalt, angiv dit valg til højre.

Cookie indstillinger

Nedenfor kan du vælge hvilke typer cookies du vil tillade fra hjemmesiden, klik på "Gem cookie indstillinger" for at angive dit valg.

Funktions cookiesSiden benytter funktions cookies, disse er nødvendige for at siden fungerer.

Analytiske cookiesSiden benytter analytiske cookies, således at vi kan analysere besøg, og optimere hjemmesiden.

Social mediaSiden benytter ikke social media cookies.

ReklameSiden benytter ikke reklame relaterede cookies.

AndreSiden benytter 3 part cookies, bla. til funktionalitet af siden, der bliver ikke gemt personlige informationer.