Jubilæum: bloddonor er blevet tappet 100 gange

Jørgen Larsen er tappet 100 gange - Foto: René Lind Gammelmark

Mandag eftermiddag var Jørgen Larsen fra Billund i Blodbussen ved Sydvestjysk Sygehus i Grindsted. Her kunne han fejre jubilæum, for det var hans tapning nr. 100. Det blev fejret med flag, vin og blomster.

Jørgen Larsen startede for 33 år siden som bloddoner og i starten var det fire gange om året han blev tappet. Han arbejder på LEGO og det var da også her karrieren som bloddoner begyndte. Der var nemlig startet et hold af bloddonorer på LEGO, hvilket betød at der kom personale til LEGO for at tappe de medarbejdere der var bloddonorer.

Sonja Jensen fra Bloddonorkorpset overrakte Jørgen Larsen blomster og vin i anledning af jubilæet.

Sonja Jensen fra Bloddonorkorpset sammen med Jørgen Larsen der lige var blevet tappet 100 gange – Foto: René Lind Gammelmark