Ny dronefilm skal sælge oplevelser i Billunds natur

Foto: Billund Kommune

Flotte dronefilm skal sælge oplevelser i Billunds natur

”Kom ud i naturen” er temaet for 4 små film, som Billund Kommune har lavet for at sætte fokus på kommunens mange muligheder for naturoplevelser og friluftsliv.

Den første film bliver lagt på kommunens Facebook og hjemmeside i denne uge, og de øvrige 3 film bliver offentliggjort løbende hen over de næste måneder. Filmene vil også blive vist som forfilm i Grindsted Kino.

”Det er ikke alle, der kender vores unikke naturområder og de muligheder, vi har for friluftsliv i kommunen.  De 4 små film viser netop nogle af de mange naturoplevelser, der venter derude” forklarer formand for Teknik og Miljøudvalget Per Nyhus.

Foto: Billund Kommune

Naturoplevelser på den hårde måde
Vær aktiv i naturen med løb, fitness og på mountainbike. Det er temaet for den første film, der præsenteres i denne uge. Filmen giver inspiration til dig, der vil være fysisk aktiv og på samme tid få en god naturoplevelse skriver Billund Kommune i en pressemeddelelse.

 

Gyttegård på 1 minut
På kun lidt over 1 minut viser filmens flotte optagelser i både jord- og droneperspektiv det smukke naturområde i Gyttegård Plantage. Områdets tilbud til både løbere, mountainbikere og lystfiskere illustreres fint af filmens aktive statister. 

”Lokale statister giver liv og nærvær til filmene, og vi er meget glade for, at lokale frivillige ville deltage i optagelserne” siger projektleder Lea Kromann-Gallop, der har været ansvarlig for filmprojektet.

Foto: Billund Kommune

Flere film på vej
De kommende film vil vise andre spændende naturområder frem. Der er en film om Grindsted Engsø og Karensminde, om Grene Sande samt om Kløverstierne ved Filskov.

”Idéen med filmene er at give borgere og besøgende inspiration til at komme ud og få frisk luft og gode oplevelser i naturen” siger Per Nyhus og slutter

”Vi håber, at filmene vil blive set og delt også langt ud over kommunegrænsen”.