Åbent hus om byudvikling i Billund – der er kaffe og kage i Billund Centret

Foto: Hugo Sørensen, Billund Photo

Onsdag den 5. februar 2020 fra kl. 18.30  til 21.00 holder Billund Kommune og samarbejdspartnere inviterer til Åbent Hus om staus på Byudviklingen (Billund Byvision) i Billund Centret. Idéen er, at alle kan møde frem, når det passer i deres planer mellem klokken 18.30 og 21.00, hvor messen lukker.

TILMELDING SENEST MANDAG DEN 3. FEBRUAR 2020 KL.12.00

For 2 år siden var der 750 personer til et orienteringsmøde i Billund Idrætscenter.

Er du interesseret i butikstorvet, boliger, forretninger mv. så er både KIRKBI og Bovia i Billund Centret, sammen med Billund Kommune, Billund Lufthavn, CoC Playful Minds, WOW Park Billund, Billund Varmeværk, LEGO, Junge Byg, Teddy Bear Art M useum LEGOLAND og Billund Handelsforening. Der er en række messestande hvor man kan stille spørgsmål til de enkelte projekter, samtidig vil der være oplæg i løbet af aftenen blandt andet af Billund Lufthavn og CoC Playful Minds.

Hvad er der sket de sidste to år, Billund Photo 160 billeder udstillet ! 

Hvad er staus lige nu ?

Hvad er de kommende planer?

Man kan få svar på mange af denne type spørgsmål hvis man møder op og man kan få gratis kaffe og kage.