Vinterferie i MAGION

Foto: René Lind Gammelmark

MAGION rummer mange forskellige aktiviteter og muligheder i uge 7. Brug ferietiden godt med bevægelse, leg og loppefund.

 Vinterferien starter traditionen tro med Halløj i Hallen den 8. februar fra kl. 10-12. En hyggelig og aktiv formiddag i MAGION med redskabsbane og E-Sport. Det koster 10 kr. pr. besøgende, som betales ved indgangen til DJS Hal 3. Her får gæsterne et mærke, der også bæres, når man besøger E-Sport. Halløj i Hallen med E-sport arrangeres af GGIF Gymnastik og E-Sport Grindsted.

Det populære Legeland vender også tilbage til MAGION fredag den 14. og lørdag den 15. februar fra kl. 10-16. Legelandet opstilles igen i DJS Hal 3. Pris pr. dag: Børn op til 2 år: Gratis. Børn fyldt 2 år: kr. 70,-, Voksne ifølge med barn: Gratis. Man kan komme og gå, som man vil, når først entré er betalt. Arrangeres af www.sjovoglej.dk.

Der bliver også rig mulighed for at komme i svømmehallen i vinterferien. Vi ændrer åbningstiderne i svømmehallen i vinterferien. Ændringerne gælder den almindelige åbningstid og dermed også varmvands-bassin. Om formiddagen er svømmehallen primært til vandleg for børn og unge skriver MAGION i en pressemeddelelse.

Offentlig svømning:
Mandag: 10.00-16.00
Tirsdag: 10.00-16.00
Onsdag: 10.00-16.00
Torsdag: 10.00-16.00
Fredag: 10.00-16.00
Lørdag: 12.00-16.00
Søndag: 10.00-16.00

Alle gymnastik og baby-hold i svømmehallens regi er lukket denne uge.

Foruden alle mulighederne for leg og bevægelse vil der være rig mulighed for at gøre et kup den 9. februar i MAGION, når JyskBazar inviterer publikum til at handle i op imod 200 stande med både nye og brugte varer. I standene står der både private og erhvervsdrivende klar med et stort og spændende vareudbud. Her sælges alt mellem himmel og jord.

Kl. 10 vil alle kræmmere stå klar på deres pladser i hallerne, når der bliver åbnet for besøgende. Der kan handles frem til kl. 14. Entré koster blot 10 kr. for voksne mens børn kommer gratis ind ifølge med voksen. Efter kl. 13 vil der være gratis entré for alle. Basaren arrangeres af Jysk Bazar.