25 års jubilæum i LEGO Koncernen

Mette J. Jensen - PR-Foto

Mette J. Jensen, Grindsted, fejrer fredag, 7. februar 2020 , 25-års jubilæum i LEGO Koncernen.

Mette blev i 1990 ansat som operatør på nathold i pakkeriet på Kløvermarken fabrikken, hvor opgaverne var at passe pakkelinjerne med de daværende største LEGO æsker.
I 1996 kom der nye linjer indenfor pakkeriet på Højmarksvej, og det blev Mette en del af indtil 2000. Herefter flyttede pakkelinjerne til Rugmarken fabrikken, hvor Mette forsatte sine skarpe evner som pakke operatør. Mette fik tilmed flere roller bygget på,bl.a. som kvalitetskoordinator, waterspider og flowoperatør.
I 2015 flyttede Mette til støberiet på Kornmarken fabrikken som operatør; her blev opgaverne at sikre maskiner og formes kvalitet, for at opnå den optimale kvalitet til kunden, og som Mette på forbilledligt vis klare fortrinligt den dag i dag.

Mette er teamet utroligt stærkt op i Modul 3+4 på Kornmarken; hun er en yderst vellidt kollega som formår at fastholde sit eget samt teamets effektivitet og glæde i hverdagen, og det på en måde hvor Mette er meget neutral og utrolig omsorgsfuld.