Vinterferie på Museumscenter Karensminde

Foto: Billund Kommunes Museer

I vinterferien er Museumscenter Karensminde åben fra lørdag den 8. februar til og med søndag den 16. februar – alle dage fra kl. 10 til kl. 16. På de særlige aktivitetsdage er der oplevelser for både børn og voksne på gården.

Særlige aktivitetsdage
Tirsdag den 11. februar og onsdag den 12. februar er særlige aktivitetsdage på den gamle gård og hver dag har sit eget program. Har du lyst til at bruge dine kræfter og fingersnilde, har du begge dage mulighed for at arbejde med træ i værkstedet, eller du kan besøge det kreative værksted hvor du bl.a. kan lave smukke mønstre i farvet snor og male puslefigurer i træ i de skønneste forårsfarver. Der vil desuden være mulighed for at prøve kræfter med en række gamle lege. I laden er der vaffelbod og her kan man sidde og hygge med familien.

Tirsdag d. 11. februar har vi fokus på fastelavnspynt og ølbrygning. Bliv klar til fastelavn denne eftermiddag når vi laver fastelavnsris og andet fastelavnspynt. Karensmindes bestyrer, Hans Peter, vil i gårdens bryggers demonstrere ølbrygning efter gamle traditioner og der vil være smagsprøver til de voksne.

Onsdag d. 12. har vi den traditionsrige pandekagedag, hvor der kan købes forskellige retter med pandekager og vafler. Vi inviterer samtidig til mad-mod, hvor børn og unge kan prøve kræfter med forskellig og anderledes mad. Hver gang du tør smage, får du et særligt stempel i en lille bog, der beviser dit mod.

Begge dage er der aktiviteter i stuehuset og i smedjen. Der er tændt op i det gamle brændekomfur i køkkenet og der laves mad fra mormors og oldemors tid, og ved det store bord i dagligstuen er de kreative i gang med forskellige former for håndarbejde.  Både tirsdag og onsdag kører hestevognen, og falder sneen tæt, kan det måske blive til en kanetur. Kaffestuen er åben både tirsdag og onsdag skriver museet i en pressemeddelelse.

Det sker i tiden fra den 8. til og med den 16. februar i tidsrummet fra kl. 10 til 16, på Museumscenter Karensminde, Morsbølvej 102, 7200 Grindsted.

Entre 40,- kr.

Arrangør: Billund Kommunes Museer og Karensmindes Venner.

Yderligere information: www.billundmuseum.dk
Følg museet på facebook.com/billundkommunesmuseer

Vi anvender cookies for at sikre at vi giver dig den bedst mulige oplevelse af vores website.
Hvis du vælger ikke at aktivere cookies, fungerer siden ikke optimalt, angiv dit valg til højre.

Cookie indstillinger

Nedenfor kan du vælge hvilke typer cookies du vil tillade fra hjemmesiden, klik på "Gem cookie indstillinger" for at angive dit valg.

Funktions cookiesSiden benytter funktions cookies, disse er nødvendige for at siden fungerer.

Analytiske cookiesSiden benytter analytiske cookies, således at vi kan analysere besøg, og optimere hjemmesiden.

Social mediaSiden benytter ikke social media cookies.

ReklameSiden benytter ikke reklame relaterede cookies.

AndreSiden benytter 3 part cookies, bla. til funktionalitet af siden, der bliver ikke gemt personlige informationer.