Litteraturcafé: Udeliv og naturen i litteraturen

Foto: Billund Bibliotekerne

Få en stor naturoplevelse hjemme i din egen stue. Bibliotekar Mette Jessen inviterer til en hyggelig aften i litteraturens tegn. Få inspiration til nye spændende læseoplevelser, når vi kigger nærmere på bibliotekets tema for den første del af 2020: Udeliv. Kom til en hyggelig litteraturcafé, hvor bibliotekar Mette Jessen fortæller om forskellige bøger, hvor naturen og udeliv spiller en central rolle. Mette fortæller om alt fra krimier til klassikere og alt derimellem. Vi skal bl.a. høre om bøger, der foregår i Grønland, på den engelske hede og på havet. Så der er helt sikkert noget for enhver smag.

Litteraturcaféen finder sted mandag d. 17. februar på Magion Biblioteket fra kl. 19.00 til 20.00  og onsdag d. 19. februar fra kl. 19.00 til 20.00 på Billund Bibliotek. Det er gratis at deltage, men der kræves tilmelding, da der er et begrænset antal pladser. Gratis billetter bestilles på billundbib.dk eller på Magion Biblioteket og Billund Bibliotek.

Vi anvender cookies for at sikre at vi giver dig den bedst mulige oplevelse af vores website.
Hvis du vælger ikke at aktivere cookies, fungerer siden ikke optimalt, angiv dit valg til højre.

Cookie indstillinger

Nedenfor kan du vælge hvilke typer cookies du vil tillade fra hjemmesiden, klik på "Gem cookie indstillinger" for at angive dit valg.

Funktions cookiesSiden benytter funktions cookies, disse er nødvendige for at siden fungerer.

Analytiske cookiesSiden benytter analytiske cookies, således at vi kan analysere besøg, og optimere hjemmesiden.

Social mediaSiden benytter ikke social media cookies.

ReklameSiden benytter ikke reklame relaterede cookies.

AndreSiden benytter 3 part cookies, bla. til funktionalitet af siden, der bliver ikke gemt personlige informationer.