Årets nyhed i LEGOLAND® flytter også ind på hotellet

Foto: LEGOLAND

Lørdag den 28. marts slår LEGOLAND® dørene op til en ny sæson og parkens største nyhed til dato, LEGO® MOVIE™ World. Samtidig flytter helt nye gennemtematiserede værelser ind på hotellet, hvor børn og voksne mulighed for at træde ind i fantasien og bruge endnu mere tid sammen med Emmet, Lucy og de andre karakterer fra LEGO Movie filmene.

Foto: LEGOLAND

LEGOLAND® åbner op for en ny verden af overnatningsmuligheder, når seks helt nye værelser tematiseret efter LEGO® MOVIE™ filmene åbner til marts. De nye værelser indbyder til leg og kreativitet, og gæsterne kan blive en del af af det farverige LEGO® MOVIE™ univers med de mange sjove karakterer.

– Med de seks nye værelser fuldender vi LEGO® MOVIE™ World oplevelsen. Udover at man kan opleve de tre nye forlystelser og et helt nyt land i parken, så kan børn og deres forældre bruge endnu mere tid sammen med heltene fra LEGO Movie filmene i nogle rigtige sjove rammer. Og ligesom i vores nye land kommer der fuld knald på farverne, så man virkelig føler, at man træder ind i universet fra filmene, siger Christian Woller, direktør i LEGOLAND i en pressemeddelelse.

På værelserne kan børnene blandt andet genkende de fjerne galakser med Benny og hans rumskib, bevæge sig ind i regnbuefarvede drømme med Unikitty eller blive mesterbyggere sammen med filmenes hovedperson Emmet og en masse LEGO® klodser.

Nyt land og tre nye forlystelser
De nye hotelværelser kommer til at fuldende LEGO® MOVIE™ World oplevelsen. Området bliver som at træde direkte ind i LEGO® MOVIE™ filmene og rummer alt det, som børnene kender fra de to LEGO Movie film med Emmets dobbeltdækkersofa, hans tripod og DUPLO® monstrene.

– Vi glæder os virkeligt meget til at åbne portene til LEGO® MOVIE™ World. Det bliver uden tvivl et af de mest spændende områder i LEGOLAND med fuld fart på tematiseringen og tre nye forlystelser, som rammer flere aldersgrupper, siger Christian Woller.

Flyvende filmoplevelse bliver den første i Skandinavien
En af de nye forlystelser, man kan opleve, er Emmets Flying Adventure – Masters of Flight. Her sætter hele familien sig til rette i Emmets tribbledækkersofa, som svæver inde i en gigantisk skærmformet som en halvkugle.

– Vores gæster kan se frem til en helt unik filmoplevelse, som de ikke kan opleve andre steder i Skandinavien. Det er virkelig en sjov måde at opleve universet fra LEGO Movie filmene på, når man bogstaveligt talt svæver inde i skærmen, mens sæderne bevæger sig i takt med filmens handling, og så er der også vind og dufte med i oplevelsen, forklarer Christian Woller.

Foto: LEGOLAND

Udover Emmets Flying Adventure – Masters of Flight kan gæsterne også opleve et nyt droptårn i Unikitty’s Disco Drop. Og hvis det skal være endnu mere vildt, kan de lidt større børn flyve en tur i Apocalypseburg Sky Battle, hvor man flyver rundt og rundt i 18 meters højde, mens man selv styrer, hvor meget ens fly skal rotere. Sidst, men ikke mindst kommer der også en legeplads i midten af det nye område, der er udformet som et rumskib med inspiration fra Benny i LEGO Movie filmene.

Foto: LEGOLAND

Foto: LEGOLAND

Foto: LEGOLAND

FAKTA – THE LEGO® MOVIE™ World
– Åbning: 28. marts 2020
– Areal: 5.000 m2
– LEGO figurer: 40
– Forlystelser: Unikitty’s Disco Drop, Apocalypseburg Sky Battle og Emmet’s Flying Adventure – Masters of Flight
– Legeplads: Legepladsen bliver et 10 meter højt legetårn målrettet de 2-5 årige med to rutsjebaner og sjove legeaktiviteter
– Fotomuligheder: Der er mange seje fotomuligheder – herunder Emmets dobbeltdækkersofa.
– Tematisering: THE LEGO® MOVIE™ World bliver et gennemtematiseret område, hvor man træder helt ind i filmenes univers og kommer på besøg i de kendte områder fra filmene.
– Investering: Største investering i LEGOLAND parken til dato.
– Placering: Det nye område kommer til at ligge i området bag X-treme Racers med indgang både fra Adventure Land og Polar Land.