Hvem er skolens største BEZZERWIZZER?

Foto: Bezzerwizzer Nordic

I uge 9 og 10 afholder ungdomsuddannelser landet over BEZZERWIZZER-turneringer, hvor skolens skarpeste hoveder skal findes.

For tredje år i træk afholder den danske spiludvikler Bezzerwizzer Nordic i samarbejde med Politiken BEZZERWIZZER-turneringer på ungdomsuddannelser landet over. Siden 2018 har turneringerne været afholdt, og 2020 er selvfølgelig ingen undtagelse. Tilmeldingerne har været støt opadgående, og fra ca. 70 deltagende skoler i 2018 er der knap 120 tilmeldte skoler i Danmark i år. Grindsted Gymnasium & HF deltager i turneringen.

Når der dystes på skolerne, handler det ikke blot om læring og paratviden, men i lige så høj grad om tilstedeværelse, venskab og fordybelse. Præmissen for turneringens succes er meningsfuldt samvær og netop dette lægges der stor vægt på fra Bezzerwizzers side:
”Hos Bezzerwizzer får vi ofte positive tilkendegivelser fra danskere, der har spillet et af vores spil og har hygget sig meget med det. Sådanne henvendelser gør os både stolte og glade, og denne glæde ved at samles om et spil vil vi gerne give videre til eleverne på de danske ungdomsuddannelser. Med BEZZERWIZZER-turneringen får eleverne mulighed for at glemme mobiltelefonerne og lektierne for en stund og samle sig om en hyggelig og forhåbentlig meningsfuld eftermiddag”, udtaler Bezzerwizzers Redaktionschef, Camilla Lauridsen, som er ansvarlig for turneringerne i en pressemeddelelse.

Foto: Bezzerwizzer Nordic

En skandinavisk succes
Også de svenske og norske elever er glade for det populære danske quizspil, og derfor afholdes turneringerne igen i år i hele Skandinavien med det formål at skabe sjovt samvær og alternativ læring på de deltagende skoler.

Således vil ungdomsuddannelser i Danmark, Norge og Sverige i uge 9-10 endnu engang være fyldt med unge mennesker, der stimler sammen om spilbordene, deler viden, snakker, griner og ikke mindst råber ’BEZZERWIZZER’!

Tilbage er der bare at ønske eleverne en hyggelig dag og al mulig held og lykke i kampen om at finde skolens største BEZZERWIZZER!

Om turneringen:
Det er gratis at afholde og deltage i turneringen, og vinderne kan gå hjem med præmier fra Bezzerwizzer og Politiken og ikke mindst titlen som skolens største BEZZERWIZZER!

Om BEZZERWIZZER:
Samvær, kreativitet, leg og viden er nøgleordene for Bezzerwizzer Nordic, der laver brætspil af høj kvalitet. Kernen i virksomheden er quizspillet BEZZERWIZZER og selskabsspillet HINT. På kontoret er de dedikerede medarbejdere altid i gang med at udvikle morgendagens brætspil, der distribueres i omkring 20 lande i hele verden.

Foto: Bezzerwizzer Nordic

Vi anvender cookies for at sikre at vi giver dig den bedst mulige oplevelse af vores website.
Hvis du vælger ikke at aktivere cookies, fungerer siden ikke optimalt, angiv dit valg til højre.

Cookie indstillinger

Nedenfor kan du vælge hvilke typer cookies du vil tillade fra hjemmesiden, klik på "Gem cookie indstillinger" for at angive dit valg.

Funktions cookiesSiden benytter funktions cookies, disse er nødvendige for at siden fungerer.

Analytiske cookiesSiden benytter analytiske cookies, således at vi kan analysere besøg, og optimere hjemmesiden.

Social mediaSiden benytter ikke social media cookies.

ReklameSiden benytter ikke reklame relaterede cookies.

AndreSiden benytter 3 part cookies, bla. til funktionalitet af siden, der bliver ikke gemt personlige informationer.