Låg på genbrugsbeholdere skiftes i hele kommunen

Foto: Billund Kommune

Lågene på de grønne todelte 240-liters genbrugsbeholdere har vist sig at gå for nemt i stykker, blandt andet i forbindelse med tømning. Derfor har Billund Kommune valgt at udskifte lågene på de grønne genbrugsbeholdere.

Kommunens borgere vil i de kommende måneder opleve at få udskiftet låget på deres genbrugsbeholder. Billund Kommune har nemlig besluttet at udskifte lågene, da det har vist sig, at flere låg risikerer at gå i stykker, når de tømmes af skraldebilen skriver Billund Kommune i en pressemeddelelse.

Udskiftningen er gået i gang
Genbrugsmedarbejderne fra kommunen er netop begyndt at udskifte lågene – først i Billund og Grindsted og dernæst i resten af kommunen. Det er borgere med en grøn todel 240-liters genbrugsbeholder, som vil opleve, at kommunens folk vil komme ind på deres grund for at skifte låget.

”Antallet af medarbejdere hos os er ikke det samme som antallet af skraldemænd, og udskiftningen vil derfor kun blive gjort de dage, hvor der er medarbejdere fri til arbejdet,” fortæller driftsleder i Affalds- og Genbrugscenter, Peter Skov.

Peter Skov håber, at udskiftningen af lågene kan gøres på tre til fire måneder, men det kan ikke siges, hvilken dag borgerne kan forvente, at låget på netop deres beholder bliver udskiftet. Derfor ville det være en stor hjælp for kommunens folk, at borgere med en grøn todelt 240-liters genbrugsbeholder har den stående synligt, indtil låget er skiftet

Vi anvender cookies for at sikre at vi giver dig den bedst mulige oplevelse af vores website.
Hvis du vælger ikke at aktivere cookies, fungerer siden ikke optimalt, angiv dit valg til højre.

Cookie indstillinger

Nedenfor kan du vælge hvilke typer cookies du vil tillade fra hjemmesiden, klik på "Gem cookie indstillinger" for at angive dit valg.

Funktions cookiesSiden benytter funktions cookies, disse er nødvendige for at siden fungerer.

Analytiske cookiesSiden benytter analytiske cookies, således at vi kan analysere besøg, og optimere hjemmesiden.

Social mediaSiden benytter ikke social media cookies.

ReklameSiden benytter ikke reklame relaterede cookies.

AndreSiden benytter 3 part cookies, bla. til funktionalitet af siden, der bliver ikke gemt personlige informationer.