Fastelavn på Karensminde den 23. februar 2020

Foto: René Lind Gammelmark

Kom og vær med til at fejre fastelavn på Museumscenter Karensminde med tøndeslagning, hestevognstur, lune vafler og hyggelige aktiviteter for hele familien skriver Billund Kommunes Museer i en pressemeddelelse.

Fastelavn er en gammel tradition, hvor man fejrede man det nye år. På Museumscenter Karensminde holdes traditionerne i hævd, og man vil derfor kunne fejre fastelavn på gården søndag den 23. februar. Her vil der være tøndeslagning klokken 11, hvor vi skal finde årets kattekonge og -dronning. Både børn og voksne er velkomne til at komme udklædt.

I det kreative værksted kan man lave flotte konge- og dronningekroner eller fin fastelavnspynt. Træværkstedet og smedjen er også åbne, og man kan prøve kræfter med de gamle håndværk.

Der skal betales normal entrépris til gården, hvorefter deltagelse i tøndeslagningen er gratis.