Gymnastik Premiere i MAGION den. 23. februar

DGI Landsdelshold Foto: Anders Riishede

Det bliver et brag af en opvisningsfest i MAGION den 23. februar, når DGI Sydvest skyder forårets gymnastikopvisninger i gang med MOTUS, landsdels- og efterskolehold. Der bliver fyldt med flotte rytmer og lysshow på opvisningsgulvet med nogle af landsdelens bedste gymnaster skriver DGI i en pressemeddelelse.

Det bliver en opvisning udover det sædvanlige, hvor blandt andet MOTUS Teeterboard, der er kendt fra TV kommer. MOTUS Teeterboard er fem fynske fyre, der turnerer med deres vilde show. De kraftfulde fyre har alle været en del af DGI Verdensholdet, hvilket gør dem til meget erfarne og springglade gymnaster.

De hopper på en specialfremstillet vippe, kaldet et teeterboard, hvor de udfører akrobatiske øvelser. Hele deres show er fyldt med imponerende tripple rotationer med op til 3 skruer. Og det kræver ikke kun erfarne og stærke gymnastikben at springe på teeterboard, som MOTUS gør det, det kræver også en stor portion mod.

At det er en farlig sport, de dyrker i MOTUS, ved de alt som, derfor er de også særligt opmærksomme på sikkerheden omkring deres spring. Ligesom det har krævet mange timers træning, at nå til det imponerende resultat de kan vise frem i dag.  

”Vi glæder os helt vildt til at MOTUS kommer til vores DGI Gymnastik Premiere, de leverer altid det vildeste show!” fortæller DGI Gymnastikkonsulent, Steffen Bruun Erichsen.

Siden MOTUS deltog i TV2 programmet Danmark har Talent i 2016 har de turneret rundt med deres flotte shows. Til Gymnastik Premieren i MAGION den 23. februar bliver det et fantastisk show de leverer, når der bliver fyldt med lyd- og lyseffekter.

Gymnasterne glæder sig
Gymnasterne har øvet sig en hel sæson på rytmiske serier, flotte opstillinger og seje spring. Nu går det endelig løs, når flere af dem skal hele landet rundt med deres opvisninger. Til Gymnastik Premieren i MAGION viser mange deres opvisning for et publikum for første gang.

Det er landsdelshold fra DGI Sydvest og efterskolehold, som skal vise deres opvisninger for publikum. De efterskoler, som man kan glæde sig til at se, er Bramming Gymnastik og Idrætsefterskole, Skibelund Gymnastik og Idrætsefterskole, Ladelund Efterskole og St. Andst Efterskole.

Steffen Bruun Erichsen glæder sig til alle de kommende opvisninger: ”Det bliver fedt at skyde forårets gymnastikopvisninger i gang med en fantastisk Premiere i MAGION, hvor alle landsdels- og efterskolehold endelig skal vise deres flotte opvisninger frem.”