Mød MAGION Fitness på bolig- og livsstilsmessen

Foto: MAGION

Med sig på messe tager Rikke Vinbech og co. et cycling event, holdtræning og masser af gode tilbud på produkter og personlig træning og kostforløb.

Tanken med at flytte MAGION Fitness ud af de vante rammer og på Bolig- og Livsstilsmessen den 28. februar og 1. marts, er blandt andet at få publikum til at opleve energien i holdtræningen i MAGION Fitness. Derfor arrangerer Rikke og Co. et cycling event fra kl. 11 til 14 lørdag og søndag inviteres på gratis cirkeltræning og Hit Fit Dance. Alle tre events foregår på MAGION Torvet.

På standen i DJS Arena vil personalet lave gratis kropsmålinger og give interesserede introduktioner til, hvad personlig træning og kostvejledning kan gøre for alle med ambitioner om at komme i form eller opnå et sundt vægttab. På messen vil der være rabat på personlige forløb.

”Vi håber, at kunne nå ud til rigtigt mange mennesker med budskabet om, at Fitness sagtens kan være for alle. Vi tager altid udgangspunkt i den enkeltes forudsætninger og niveau, når vi laver personlige forløb. Og så tilbyder vi en messe-rabat på 10% på vores personlige forløb”, forklarer teamleder i MAGION Fitness Rikke Vinbech i en pressemeddelelse.

Messegæsterne kan også spare mange penge på oprettelse af medlemskab til MAGION Fitness samt på køb af Outdoor Fitness, der er et 6-ugers forløb med udendørs holdtræning.