40 års jubilæum i LEGO Koncernen

Foto: LEGO

Gurli Margrethe Nielsen, Grindsted, fejrer fredag, 28. februar 2020, 40-års jubilæum i LEGO Koncernen.

Gurli Margrethe Nielsen blev 25. februar 1980 ansat som operatør i støberiet på Højmarksvej, som på det tidspunkt var på tre holds skift. Senere, i 1987 skiftede Gurli til fast nathold, hvor hun ind imellem arbejdede som afløser på virksomhedens afdeling i Kolding som producerede dæk.

I 1988 flyttede Gurli til støberiet på Kornmarkens modul 3, hvor hun afsluttede uddannelsen som støbetekniker i 1989. Efterfølgende, i 1999, skiftede Gurli til modul 7-8; nu som tekniker uddannet, og indgik samtidig som skifter og afløser i modulet. Senere blev Gurli en del af et afløser-team, som dækkede af på tværs af alle støberi-moduler på Kornmarken.

I 2016 blev Gurli tilknyttet modul 11-12, hvor hun i dag har sit daglige arbejde som tekniker på natholdet. Gurli har haft forskellige roller undervejs i sit virke i LEGO virksomheden; både som tals-repræsentant og kvalitetskoordinator.

Gurli har gennem alle år udvist stor stabilitet og fleksibilitet i produktionen, og har med sin brede viden og store erfaring været en vigtig spiller. Gurli er en god kollega, der siger sin mening, og er god at samarbejde med.

 

 

 

Vi anvender cookies for at sikre at vi giver dig den bedst mulige oplevelse af vores website.
Hvis du vælger ikke at aktivere cookies, fungerer siden ikke optimalt, angiv dit valg til højre.

Cookie indstillinger

Nedenfor kan du vælge hvilke typer cookies du vil tillade fra hjemmesiden, klik på "Gem cookie indstillinger" for at angive dit valg.

Funktions cookiesSiden benytter funktions cookies, disse er nødvendige for at siden fungerer.

Analytiske cookiesSiden benytter analytiske cookies, således at vi kan analysere besøg, og optimere hjemmesiden.

Social mediaSiden benytter ikke social media cookies.

ReklameSiden benytter ikke reklame relaterede cookies.

AndreSiden benytter 3 part cookies, bla. til funktionalitet af siden, der bliver ikke gemt personlige informationer.