Lotte Laustsen fejrer 25-års jubilæum i LEGOLAND – En kreativ legeplads

Lotte Laustsen - Foto: LEGOLAND

Hun havde egentlig forestillet sig, at hun skulle være kunsthåndværker, for Lotte Laustsen har altid godt kunne lide at være kreativ og bruge sine hænder. Materialet, hun skulle arbejde med, var sådan set lige meget, men at det skulle ende med at være LEGO® klodser, havde hun bestemt ikke forudset.

I 1995 fik Lotte Laustsen arbejde hos gartnerafdelingen i LEGOLAND. Senere skiftede hun afdeling til Miniland, og hendes arbejdsopgaver tog efterhånden en drejning. LEGOLAND viste sig nemlig at blive stedet, hvor Lotte Laustsen i stor grad kunne få lov til at udfolde sin kreative interesse i arbejdsopgaverne.

Med jobbet som Model Shop Assistant er hverdagen fuld af alsidige og kreative opgaver. Er der knækket en mast af et skib, eller er en LEGO-bænk gået i stykker, så tager Lotte det ind og giver det en kærlig hånd, så det igen er klar til at komme ud og pynte i Miniland. Skal der opfindes og bygges nye modeller til parken eller til større events, så som halloween, ja så er Lotte Laustsen også med til at udvikle idéer og sætte klodserne sammen. Dertil sørger hun og kollegaerne også for den generelle vedligeholdelse af alle LEGOLAND modeller, samt rengøring og klargøring af Miniland inden åbningstid, så det står smukt, når gæsterne kommer på besøg i parken. Det er et arbejde, som Lotte Laustsen nyder at nørkle rundt med nede i Miniland og kredse om de små, hyggelige detaljer.

25 år er nu gået siden begyndelsen, og Lotte Laustsen er stadigvæk betaget af de mange alsidige opgaver og friheden til selv at forme sin arbejdsdag. Hun ser frem til flere år i LEGOLAND parken og glæder sig til at prøve kræfter med nye digitale byggeprogrammer, som optimerer og effektiviserer byggeprocessen.

Lotte Laustsen har mange gode kollegaer i parken, og hun kan betegne dem som både venner og familie. For LEGOLAND er efterhånden blevet en familiearbejdsplads for hende. Hendes mor arbejdede i sin tid i parken. Senere stødte Lotte Laustsen så selv til i LEGOLAND, og nu er hendes ældste datter også en del af gartner-teamet, ligesom hun selv var i sin tid. Og så er LEGOLAND ikke mindst stedet, som førte Lotte Laustsen og hendes mand Steffen Laustsen sammen. De mødte hinanden på tværs af afdelingerne og kan nu begge sige, at de har arbejdet i parken i 25 år og stadig gør det.      

Lotte og Steffen Laustsen bor sammen med deres to døtre Cilla og Tanya på en landejendom ved Filskov. Med god plads er der selvfølgelig også rum til, at Lotte Laustsens kreativitet også kan udfolde sig der. Hun bruger gerne sin fritid med strikketøjet i hånden, i sin køkkenhave eller ude ved sine islandske heste.

Lotte Laustsens 25-års jubilæum bliver fejret med en åben reception fredag den 28. februar kl. 11.00 i Multihuset på LEGOLAND Hotel & Conference skriver LEGOLAND i en navnenote.

Vi anvender cookies for at sikre at vi giver dig den bedst mulige oplevelse af vores website.
Hvis du vælger ikke at aktivere cookies, fungerer siden ikke optimalt, angiv dit valg til højre.

Cookie indstillinger

Nedenfor kan du vælge hvilke typer cookies du vil tillade fra hjemmesiden, klik på "Gem cookie indstillinger" for at angive dit valg.

Funktions cookiesSiden benytter funktions cookies, disse er nødvendige for at siden fungerer.

Analytiske cookiesSiden benytter analytiske cookies, således at vi kan analysere besøg, og optimere hjemmesiden.

Social mediaSiden benytter ikke social media cookies.

ReklameSiden benytter ikke reklame relaterede cookies.

AndreSiden benytter 3 part cookies, bla. til funktionalitet af siden, der bliver ikke gemt personlige informationer.