Kan du løfte virksomheder op i børnehøjde?

Jobopslag

JOBANNONCE – innovationskonsulent til CoC Playful Minds

Tror du på, at virksomheder, der udvikler produkter eller services til børn, kan blive inspireret af børn? Tror du ligeledes på, at børn kan dannes af at blive taget alvorligt af voksne, som oprigtigt er interesseret i at forstå verdenen fra deres perspektiv? I så fald er du måske vores nye innovationskonsulent i CoC Playful Minds.

Vi er drevet af at bidrage til at Billund bliver børnenes hovedstad. Billund er et naturligt kraftcenter for virksomheder indenfor leg, kreativitet og læring, og vi har netop etableret et unikt innovationsmiljø, hvor voksne og børn møder hinanden ligeværdigt og bliver klogere på hinandens verdensperspektiver gennem leg. Vi huser allerede en række startup-virksomheder indenfor leg og læring, og etablerede virksomheder fra hele Danmark kommer jævnligt på besøg i Billund for at samskabe med børn.

Vi mangler dig fordi …
… du som innovationskonsulent formår at skabe de specielle øjeblikke, hvor en virksomhed pludselig vakler, fordi et barn giver dem en ny og overraskende indsigt, men formår at genfinde et nyt og bedre fodfæste med din hjælp. På den anden side, formår du også at give børnene den oplevelse, at deres synspunkter er vigtige, og at de kan være med til at præge og skabe deres omverden. Vi kalder det ”at være en skabende verdensborger”.

Set fra virksomhedernes perspektiv skal du kunne bidrage til virksomhedens vækst. Du skal planlægge, gennemføre og evaluere en samskabelsesworkshop baseret på deres specifikke behov. Virksomhedernes efterfølgende dataanalyse, skabelsen af nye indsigter, idégenerering, produktudvikling, udvikling af forretningsmodeller og strategier skal du også kunne bidrage til.

Set fra børnenes perspektiv har du et ansvar for at skabe en tryg og tillidsfuld stemning. Evaluering er et vigtigt element for os, og efter enhver workshop skal du reflektere sammen med børnene omkring deres oplevelser og læring. Du må meget gerne være enig i vores børnesyn.

Vi er imponerede over dine evner …
… fordi du kan sætte dig ned på gulvet og lege med børn, sætte dig ved et bord og facilitere samskabelsesprocesser mellem børn og virksomheder, stå side om side med virksomhedens medarbejdere og endeligt stå rank foran en virksomhedsledelse og argumentere for en ny strategi … men vi tror ikke på dig, hvis du hævder at have alle disse evner. Vi arbejder som et team, der sammen mestrer alt. Men ingen skal kunne alting.

Du kan have en baggrund fra virksomhedernes verden, f.eks. indenfor design thinking, entreprenørskab, innovation eller forretningsudvikling, og synes at børn er en kilde til evig inspiration. Overrask os gerne.

Vi værdsætter en erfaring, der hurtigt kan bringe dig ind i rollen. Du skal trives med arbejdsdage, der aldrig ligner hinanden, for vi er en vidensbaseret udviklingsorganisation. Du skal kunne gøre dig forståelig overfor børn på både dansk og engelsk.

Derfor tilbyder vi dig …
… muligheden for at sætte en ny standard indenfor samskabelse mellem virksomheder og børn i et helt nyt miljø med høje ambitioner om at skrive historie i Billund og resten af verdenen. Vil du være med? 

Ansøg før:
15. marts 2020

Vi glæder os til at høre fra dig:
Send os din ansøgning og dit CV til pkw@cocplayfulminds.org

Lær lidt mere om jobbet:
Se www.cocplayfulminds.org for yderligere info, eller kontakt programleder Thomas Aakjær Jensen på 52 21 19 35.

Vi anvender cookies for at sikre at vi giver dig den bedst mulige oplevelse af vores website.
Hvis du vælger ikke at aktivere cookies, fungerer siden ikke optimalt, angiv dit valg til højre.

Cookie indstillinger

Nedenfor kan du vælge hvilke typer cookies du vil tillade fra hjemmesiden, klik på "Gem cookie indstillinger" for at angive dit valg.

Funktions cookiesSiden benytter funktions cookies, disse er nødvendige for at siden fungerer.

Analytiske cookiesSiden benytter analytiske cookies, således at vi kan analysere besøg, og optimere hjemmesiden.

Social mediaSiden benytter ikke social media cookies.

ReklameSiden benytter ikke reklame relaterede cookies.

AndreSiden benytter 3 part cookies, bla. til funktionalitet af siden, der bliver ikke gemt personlige informationer.