MAGGIDUDDI OG JEG MED FLER’

Holdet bag cabareten - Foto: René Lind Gammelmark

Revysangens Genklang præsenterer kabareten “Maggiduddi og jeg med fler’”. Et genhør med flere af danske revyviser helt op til i dag. Et nostalgisk tilbageblik, men med et nutidigt og humoristisk udtryk skriver Revysangens Genklang i en pressemeddelelse.

Kabareten er så heldig at have kapelmester John Skou til at stå i spidsen for både den musikalske og historiske del af forestillingen. Men kan han få lov til at præsentere flere års forskningsarbejde i dansk revyhistorie, når scenen indtages af tre sprælske revyskuespillere, der hver især glæder sig til at fremføre netop deres revyviser og få publikums uddelte opmærksomhed?

Kabareten har Danmarkspremiere i MAGION i Grindsted august 2020 og turnerer derefter over hele landet.

Forestillingen instrueres af Kim Brandt, der selv er revyskuespiller og har medvirket i bl.a. Rottefælderevyen. I år er han aktuel som skuespiller i Rødvig Revyperler.

Forestillingen er støttet af Kulturpuljen i Billund Kommune og Nordea Fonden.

Medvirkende:

På scenen:
Frederik Brorson
Neklas Klausen
Birgitte Antonius

Foto: René Lind Gammelmark

Musik:
John Skou
Brian Svendsen

Foto: René Lind Gammelmark

Instruktør:
Kim Brandt

Foto: René Lind Gammelmark

Revysangens Genklang er en forening, der har specialiseret sig i at fortælle dansk revysangs historie. Foreningen har de sidste par år med stor succes optrådt over hele landet med revyviser  både som duo og trio. Revysangens Genklang tager med denne forestilling springet til en kabaretforestilling.

Se mere på: www.revysangensgenklang.dk