Billund får en gastropub

Foto: Hugo Sørensen, Billund Photo

Når det nye Billund Butikstorv efter planen står færdig i november 2020, kan Billunds borgere og besøgende glæde sig over en ny Gastropub.

Udviklingen i Billund midtby har, siden byggeriets start i august 2018, været samtaleemne for mange, og endelig kan man nu se, hvordan bygningerne skyder op, tager form og danner rammerne for det nye Billund Butikstorv. Projektet, som er drevet af KIRKBI A/S udgør hele 4.500 kvadratmeter og vil, når det står færdig, præsentere nye butikker, kontorer, lejligheder og nu også Billund Gastropub.

Ejer og iværksætter bag den kommende ‘Billund Gastropub’ er Thomas Gullbæk Jørgensen (39), som er født i Vejle og opvokset i Billund. – ”Jeg er utrolig spændt og stolt over, at Billund Gastropub bliver en del af det nye bybillede og jeg ønsker, at det skal være et hyggeligt samlingspunkt for både byens borgere og besøgende turister” skriver han i en pressemeddelelse.

Thomas Gullbæk Jørgensen – Privatfoto

Billund Gastropub får en central placering på det nye Butikstorv ovenfor LEGO House og vil kunne byde sine gæster velkomne i flotte lokaler fordelt over 2 plan indendørs, servering på gadeplan samt en indbydende tagterrasse med egen bar og udsigt over byen. – ”Jeg er meget imponeret over den fantastiske udvikling Billund by fortiden gennemgår og taknemmelig for muligheden for at flytte ind i de helt nye lokaler i midtbyen, fortæller Thomas Gullbæk Jørgensen.

Thomas Gullbæk Jørgensen har mere end tyve års erfaring indenfor gastronomi og restaurationsbranchen. Han blev faglært på Hotel Dagmar i Ribe i 2001 og har siden arbejdet bredt som souschef, køkkenchef og daglig leder på flere restauranter og i facility management segmentet i Oslo, senest Homemate -READY TO COOK- koncernen bosat i København.

Thomas Gullbæk Jørgensen har efter seksten år i udlandet og København bosat sig i Billund og overtaget barndomshjemmet sammen med sin norske samlever Helene Hallre (35) Direktør for to hoteller Aarhus

– ”Helene og jeg er begge er utrolig glade for at leve og bo i Billund efter mange år i Norge og København, og jeg glæder mig over, at muligheden har budt sig til at opstarte egen virksomhed netop her”, fortæller Thomas Gullbæk Jørgensen.

En Gastropub er en blanding mellem en pub, bar og restaurant, og Thomas Gullbæk Jørgensen har været med i planlægningen og udformningen af pub’en sammen med KIRKBI A/S det seneste års tid parallelt med hans arbejde som konsulent for MeMu restauranterne på MeMu Bistro i Vejle og Restaurant Fænøsund i Middelfart. Han forventer at åbne i november 2020 i forbindelse med Grand Opening af det nye Butikstorv.

Privatfoto

”Billund Gastropub er et sted for alle, store som små, og hvor venner og familie mødes. Jeg glæder mig til at servere rustik og god mad i kombination med et stort udvalg af drikkevarer i en hyggelig atmosfære” afslutter Jørgensen.

Privatfoto