Billund Lokalforening af Høreforeningen holdt generalforsamling

Foto: René Lind Gammelmark

Onsdag eftermiddag og aften holdt Høreforeningen, Billund Lokalafdeling generalforsamling på Mødestedet i Grindsted.

Godt 50 var mødt frem til generalforsamlingen.

Foto: René Lind Gammelmark

Formanden Kristian Hansen fra Vorbasse bød velkommen til de fremmødte og Aksel Berg Hansen blev valgt til dirrigent, Anette Møller fra Ansager var referent.

Da alle formalia var i orden kunne generalforsamlingen starte.

Første punkt på dagsordenen var Bestyrelsens beretning og formanden fortalte om høreforeningen. Der er ca. 800.000 på landsplan der har hørenedsættelse. Kristian var også glad for at der til aftenens arrangement var to skrivetolke, nemlig Susanne og Ginny.

Kristian Hansen fortalte at lokalafdelingen i Billund er en lille afdeling med knapt 100 medlemmer. I 2019 var der 20 arrangementer og Kristian fortalte om hver enkelt arrangement der havde været. Et af de arrangementer der blev fremhævet var årets største arrangement, nemlig den 23. oktober hvor lokalafdelingen i Billund Idrætscenter viste filmen om Jødepigen Arlette. Høreforeningen havde inviteret 265 af Billund Skolens store elever med til at se filmen.

Kristian Hansen – Foto: René Lind Gammelmark

Kristian Hansen fortalte også at Hørecafeen i Grindsted startede i marts måned 2019, har haft arrangementer hver den sidste onsdag i hver måned, hvor der har været forskellige fortællere fra egne rækker og folk udefra. Det foregår på Mødestedet i Grindsted. Han sluttede af med at takke bestyrelsen for godt samarbejde, og også tak til naboforeningerne.  Beretningen blev godkendt.

Herefter var det tid til foreningens kasserer Lisa Wedel der skulle fremlægge regnskabet der blev gennemgået og godkendt. 

Valg af formand og bestyrelse
Kristian Hansen var på valg, og han blev genvalgt til formand.

Lisa Wedel var på valg og ønskede genvalg, mens Jan Michael der også var på valg ikke ønskede genvalg. Derfor blev Peter Henningsen foreslået som nyt bestyrelsesmedlem. Både Lisa Wedel og Peter Henningsen blev valgt ind i bestyrelsen.

Revisor og Revisorsuppleant blev også genvalgt.

Der var også valg til Danmarks Høreforening, her blev både Freddy Wedel og Kristian Hansen genvalgt.

Der er planer om mange arrangementer igen i 2020, så man skal bare komme med forslag til bestyrelsen hvis der er noget man godt kunne tænke sig, så vil bestyrelsen drøfte det.

Pålægskagemand
Efter generalforsamlingen var der pålægs-kagemand og drikkevarer til de fremmødte.

Høreforeningens frivilligpris
Høreforeningens frivilligpris der for første gang er blevet uddelt, gik til Kristian Hansen, og repræsentanter fra Høreforeningen var på Mødestedet for at overrækker Kristian både diplom og blomster.

Majbritt Garbul Tobberup, landsformand sammen med Kristian Hansen formand for Billund Lokalafdeling – Foto: René Lind Gammelmark