Boligminister besøgte Tingparken i Grindsted

Boligminister Kaare Dybvad - Foto: René Lind Gammelmark

Torsdag middag besøgte boligminister Kaare Dybvad Tingparken i Grindsted. Her blev han orienteret om den helheldsplan der er blevet udarbejdet for en stor renovering af Tingparken. 

Kaare Dybvad stillede spørgsmål til projektet og var i en god dialog med de fremmødte.   Ud over Kaare Dybvad var der også repræsentanter fra Bovia, Grindsted Boligforening, Ingerniør, Arkitekt, samt formanden for afdelingsbestyrelsen i Tingparken Jeyarajah Rasiah, folketingsmedlem Troels Ravn, Borgmester Ib Kristensen og kommunaldirektør Ole Bladt Hansen.

Der var var blandt andet en mulighed for at man kunne bygge 303 helt nye lejligheder, til omkring det samme som det ville koste at totalrenovere godt 70 lejligheder og lave mindre renovering af de resterende lejligheder i Tingparken med nyt køkken og bad.

Jeyarajah Rasiah sagde blandt andet at det var vigtigt for boligforeningen at lejernes sikkerhed og sundhed var prioriteret højt, blandt andet i forbindelse med skimmelsvamp.

Foto: René Lind Gammelmark