Poul Henrik Bruun fejrer 40 års jubilæum i Billund Kommune

Poul Henrik Bruun - Foto: Billund Kommune

Teamkoordinator i Personale og Forhandlingsleder Poul Henrik Bruun har søndag den 1. marts 40 år jubilæum i Billund Kommune.

Poul Henrik Bruun er udlært på kontoret hos P. Skelmose Electronic i Varde og kom til Billund Kommune fra en stilling som assistent hos Statsfængslet i Sdr.Omme.

I Billund Kommune har Poul Henrik Bruun i alle årene arbejdet i Personale og i hele den kommunale organisation, hvor han er bredt respekteret for sin faglige viden, men også for sine personlige egenskaber.

Jubilæet blev fejret med en reception fredag og i alle taler fra Borgmester til tidligere og nuværende chefer fremgik ordene ordentlighed, faglig dygtig, god sparringspartner, god kollega og teamleder til jubilaren, der i dag er teamkoordinator for en gruppe på syv medarbejdere i personale.

Poul Henrik Bruun er fra Hovborg, og allerede ved sin ansættelse for 40 år siden var han formand i Hovborg Gymnastik- og Idrætsforening og redaktør på foreningens medlemsblad. Engagementet i Hovborg har været usvækket lige siden, og tæller i dag en lang række tillidsposter fra Hovborg Plantage over Huset som er Hovborgs samlingspunkt til Ko-Klapper Lauget som arbejder for sundt kvæg og frodige enge langs Holme Å.

Poul Henrik Brun er gift med Else, bor stadig i Hovborg og er far, svigerfar og ikke mindst farfar.