25-års Jubilæum i LEGO Koncernen

Kim Jensen - Foto: LEGO

Fredag den 6. marts 2020 fejrer Kim Jensen, Odense, sit 25-års jubilæum i LEGO Koncernen.

Kim startede i LEGO virksomheden i 1995 hos Værktøjskonstruktion 2 som uddannet værkstøjsmager fra Bang & Olufsen samt Værktøjskonstruktør fra Skive tekniske skole. 

I 2005 blev Kim leder af Mould Design som dengang også indeholdte den eksterne platform.  I denne periode tog Kim lederuddannelsen samtidig med rejser rundt i Østen for at finde værktøj- og formleverandører.

Kim’s LEGO rejse i forskellige positioner har givet ham erfaringer og knowhow fra hele paletten af kæden fra Prototype til at finde leverandører i Østen. Som Mould Driver i Novelty, Tool optimization og fra Element Mould Validation, har Kim været medvirkende til globale fodspor i opstart af et globalt MQ; først i Mexico og siden i Ungarn. En anden milepæl var opstarten af LEAN i Tooling (Nuværende MQ).

Rejsen har ført Kim hen til EMM (External Mould Manufacturing) med omdrejningspunkt som stream owner af Centralized Sourcing, hvor Kim står for det centraliserede globale indkøb for alle parter og services.

Kim har et dybdegående kendskab til sit fagområde og er indbegrebet af passioneret professionalisme – hårdtarbejdende og loyal overfor virksomheden, hans leder og team. Vi nyder alle godt af Kims positive energi og smil. Kim ser muligheder, ikke begrænsninger, og han deler gerne sin mangeårige erfaring med kollegaer og leverandører hvilket bidrager til, at han er en meget vellidt kollega og medarbejder.