25-års Jubilæum i LEGO Koncernen

Preben Gregers Jespersen - Foto: LEGO

Preben Gregers Jespersen, Ny Nørup, fejrer fredag, 6. marts 2020, 25-års jubilæum i LEGO Koncernen.

Preben blev i 1995 ansat som Traffic Assistant i Shows & Events, hvor store LEGO modeller blev bygget til marketing events rundt omkring i verden. Her varetog Preben global udlejning af store LEGO tematiserede Shows, Events og Building Happenings. Efterfølgende har Preben varetaget roller som Projektleder og Account Manager – primært med interface og tæt samarbejde ud mod vores markeder, regioner og LEGOLAND Parker.

Specielt Tyskland har været et fokus marked for Preben, hvor han har projekt ledet eksekveringen af Nürnberg Toy Fairs, TV-Shows og julekampagner. Preben blev people manager første gang i 2011, hvor han flyttede til München med opstart og integration af Shopper Marketing Agency HUB teamet. I de senere år har fokus været på regionen REEMEA. Her har in-store og shopper agendaerne været vigtige omdrejningspunkter for Preben.

Fra 2018 blev Preben tilknyttet LEGO Agency i Global Project Management teamet som Sr. Manager. Her spænder opgaverne fra design, emballager, print, TV-reklamer, videoer, sociale medier, mobile apps osv. Preben er yderst respekteret og vellidt af sine medarbejdere samt både nuværende og gamle kolleger i hele LEGO organisationen for sin store faglige viden, som er opbygget gennem 25 år med kommunikationsudvikling, for sin empati og personlige lederskab – altid med LEGO værdierne højest.

Vi anvender cookies for at sikre at vi giver dig den bedst mulige oplevelse af vores website.
Hvis du vælger ikke at aktivere cookies, fungerer siden ikke optimalt, angiv dit valg til højre.

Cookie indstillinger

Nedenfor kan du vælge hvilke typer cookies du vil tillade fra hjemmesiden, klik på "Gem cookie indstillinger" for at angive dit valg.

Funktions cookiesSiden benytter funktions cookies, disse er nødvendige for at siden fungerer.

Analytiske cookiesSiden benytter analytiske cookies, således at vi kan analysere besøg, og optimere hjemmesiden.

Social mediaSiden benytter ikke social media cookies.

ReklameSiden benytter ikke reklame relaterede cookies.

AndreSiden benytter 3 part cookies, bla. til funktionalitet af siden, der bliver ikke gemt personlige informationer.