Grindsted Fællesantenne’s arrangement med youSee i MAGION trak mange til

Foto: René Lind Gammelmark

Torsdag eftermiddag havde Grindsted Fællesantenne i samarbejde med youSee inviteret til en informationseftermiddag, hvor folk kunne komme og få svar på nogle af sine spørgsmål og høre mere om hvordan man kan sammensætte sin egen tv-pakke.

Foto: René Lind Gammelmark

Allerede da arrangementet startede kl. 14 var der en meget stor kø for at komme til at tale med en af de mange youSee medarbejdere der var klar ved de runde café borde i MAGION’s forhal. Spørgelysten var stor og både medarbejderne fra youSee og bestyrelsesmedlemmerne fra Grindsted Fællesantenne talte med rigtig mange.

Foto: René Lind Gammelmark

Foto: René Lind Gammelmark

Foto: René Lind Gammelmark

Foto: René Lind Gammelmark

Der var travlhed helt fra kl. 14 og til efter kl. 18 hvor arrangementet skulle slutte.

Foto: René Lind Gammelmark

Der var i forvejen blevet smidt en slikpose i folks postkasse (med en invitation til arrangementet nede i). Slikposen kunne man medbringe i MAGION, hvor der var et bord med masser af bland selv slik man kunne fylde i den medbragte pose. På en af de mange invitationer der var blevet delt ud, var der et nummer og det nummer var vigtigt, for hvis man havde det så havde man vundet en Iphone.