25 års jubilæum i LEGO Koncernen

PR-Foto

Annette Huss, Vejle, fejrer torsdag den 12. marts 25-års jubilæum i LEGO Koncernen.

Annette blev i 1995 ansat i Shows & Events som Traffic Coordinator hvor hendes rolle var at koordinere fremskaffelsen af modeller, butiks- og event materialer til markederne. Efter i en årrække at have fungeret som koordinator og projektleder i In-house Agency blev Annette i 2003 leder for gruppen af Campaign Project Managers og blev senere leder for byggevejledningsområdet, hvor hun i 2007 blev udnævnt til Director. I 2009 skiftede Annette til en rolle som leder af Operations i Shopper Marketing Agency med ansvar for blandt andet logistik og business support inden hun i 2013 tog et stort geografisk spring til Singapore, hvor hun var med til at etablere Shopper Marketing funktionen i APAC/China. Efter et stop i München i et ni måneders vikariat, kom Annette i oktober 2015 tilbage til Danmark. Her startede hun i rollen som Global Retail Director i Merlin Affairs, hvor Merlin Entertainments og LEGOLAND stadig nyder godt af Annette’s globale netværk, og store viden om Shopper Marketing og In-store løsninger.

Annette har en stor passion for ledelse og personlig udvikling og er både vellidt og værdsat af kollegaer og samarbejdspartnere for sin omhu og evne til at følge ting til dørs. Hun viser stor interesse for sine kollegaer og er god til at få det bedste frem i folk omkring hende. Privat prioriterer Annette at bruge tid sammen med venner og familie samt et internationalt NGO-netværk for kvinder, hvor hun også er en rollemodel i forhold til at skabe en positiv udvikling.

 

Vi anvender cookies for at sikre at vi giver dig den bedst mulige oplevelse af vores website.
Hvis du vælger ikke at aktivere cookies, fungerer siden ikke optimalt, angiv dit valg til højre.

Cookie indstillinger

Nedenfor kan du vælge hvilke typer cookies du vil tillade fra hjemmesiden, klik på "Gem cookie indstillinger" for at angive dit valg.

Funktions cookiesSiden benytter funktions cookies, disse er nødvendige for at siden fungerer.

Analytiske cookiesSiden benytter analytiske cookies, således at vi kan analysere besøg, og optimere hjemmesiden.

Social mediaSiden benytter ikke social media cookies.

ReklameSiden benytter ikke reklame relaterede cookies.

AndreSiden benytter 3 part cookies, bla. til funktionalitet af siden, der bliver ikke gemt personlige informationer.