Indbrudsbølge i Grindsted Vest

Privatfoto

Lørdag aften ved midnatstide kom en husejer hjem og kunne konstatere at der havde været indbrud i hans hus.

Husejeren havde været væk fra sidst på eftermiddagen og kom hjem ved midnatstide. Husejeren bor på Fanøvej og fik at vide af politiet at der er en hel del lignende indbrud i Grindsted Vest i øjeblikket. Det er nogle meget professionelle indbrudstyve der underborer låsen ved terrassedøren, hvorefter de har rodet i hele huset og de har også fundet nøglen til garagen hvor de blandt andet har stjålet en transportabel svejser, nogle dyre gaffelnøgler mv.

I huset har det været elektronik, ure, guld, computere mv. der er blevet stjålet.

Husejeren oplyser til Netavisen Grindsted at han nærmest fik et chok, for der var meget grimt og rodet efter tyvenes besøg. Han kan se at de er gået igennem en hæk fra et nabohus i en anden gade ind til ham. 

Han havde et par dage før indbruddet lagt mærke til at der gik tre udenlandsk udseende rundt i gaden og han fortæller også at han fra Politiet fik oplyst at de med stor sandsynlighed er kommet i en bil.

Husejeren opfordrer alle i Grindsteds Vestby til at lægge mærke til folk der går og kigger ind i husene, for det er helt sikkert nogen der har været rundt på forhånd og udset sig nogle huse de kan bryde ind i.  Han vil også opfordre til at man går sammen omkring Nabohjælp.

 

Se mere om NABOHJÆLP HER