40 år med LEGO Life

PR-Foto

Den 15. marts 2020 kan Olav Gjerlufsen, Billund, fejre 40 års jubilæum i LEGO Koncernen. Det er en fantastisk præstation, særligt når man tager højde for Olavs fortsatte dedikation til brandet, missionen og hans arbejde.

Olav har haft en imponerende karriere i LEGO virksomheden, og har arbejdet i forskellige positioner fra Graphic Production Planner (1980-1987) til Advertising Production Manager (1987-1999) samt Director of Graphic Platforms (1999-2003), før han blev direktør for 3D Center og 3D Flow (2003-2012). I de senere år har Olav siddet i direktørroller inden for digital produktion, teknologi og forskning i LEGO Gruppen; senest ved LEGO Foundation. Denne kombination beskriver Olavs styrker og lidenskab, som de seneste resultater er et vidnesbyrd om. Olav har implementeret Augmented Reality i LEGO Brand Retail Stores, som førte til imponerende salgsstigninger, han har implementeret eye tracking, der hjalp med at informere udviklingsprocesser til kommunikationsmateriale, emballering og bygningsinstruktioner, og i august 2019 lancerede Olav LEGO Audio Instructions, som gør det muligt for synshæmmede børn og voksne at lege med LEGO.

I årenes løb har Olav arbejdet med studerende fra danske universiteter, og et af hans mange kendetegn er ønsket om at støtte unge generationer og fremme deres arbejde og udvikling. Han har et godt netværk på tværs af alle niveauer og i alle hjørner af LEGO økosystemet, og han har en imponerende evne til at få ting til at ske – altid at finde en løsning og ikke tage et nej for et nej. Olav er en højt værdsat kollega, der altid er klar til at hjælpe, som ser potentiale og forfølger muligheder, og som er drevet af at gøre en forskel.