Mange har spurgt – hvornår er der Engsøløb i 2020 ?

Foto: René Lind Gammelmark

Engsø-løbet holder i år flyttedag – til en torsdag aften – og det bliver d. 11. juni kl. 18.30 ved Lynghallen i Grindsted, hvor startskuddet lyder til et af kommunens største enkeltstående motionsarrangementer. Og vi mener hele kommunen, alle postnumre og kroge er repræsenteret, og vi har også deltagere fra ”nær og fjern”, så måske kan man give en gammel klassekammerat ”baghjul”.

Engsø-løbet afholdes i år for 45. gang – og vi gentager succesen fra sidste år, hvor vi havde en ny begynderrute på 2 km. på programmet. Der var mange, der syntes at det var en god ide’, og det er jo altid rart, når nye tiltag bliver taget godt imod.

Vi har selvfølgelig også den klassiske 7,5 km distance på programmet – som i de foregående 44 løb. Og det er den rute, som mange tusinde deltagere gennem årene har løbet.

Der er åbent for tilmeldinger til løbet, og det foregår via vores hjemmeside. Hvis man ”bare deltager for sig selv” kan man lige så godt få tilmeldingen klaret nu – har man planer om at samle et hold, ja så har man også tid nok til at få klaret dette.

Fristen for tilmelding er mandag d. 1. juni – og vi tager altså ikke imod eftertilmeldinger, og heller ikke tilmeldinger på løbsdagen – så det er bare om at få sig tilmeldt senest 1. juni, hvis man ønsker at være med i Engsø-løbet skriver Jan Poulsen i en pressemeddelelse.

Vi har traditionelt mange hold med i løbet indenfor de forskellige kategorier: firmahold, skolehold, foreningshold og familiehold. De tilmelder sig også via hjemmesiden. Hold på over 10 deltagere kan få en speciel kode før de tilmelder sig – kontakt os på info@engsolobet.dk

Holdkaptajnerne for de seneste 4 år har modtaget materiale, så det er bare om at gå til sin holdkaptajn, hvis man løber for hold.

Man kan se mere om løbet på www.engsolobet.dk

Engsø-løbet er Midjyllands ældste motionsløb.

 

I mere end 40 år har Den Jyske Sparekasse været hovedsponsor for Engsø-løbet, og vi er glade for, at Den Jyske Sparekasse igen år har valgt at være løbets hovedsponsor. Uden denne hjælp vil det være umuligt, at skabe det løb som vi alle kender for noget godt og socialt. Så tusinde tak til Den Jyske Sparekasse – jeg tør godt fastslå, at uden dem – intet Engsøløb!