Danmarks grænser lukker lørdag kl. 12.00

PR-Foto, Socialdemokratiet

Som en følge af situationen med Corona lukker Danmark for grænserne.

Statsminister Mette Frederiksen fortalte på et pressemøde at de danske grænser lukker midlertidigt lørdag kl. 12. Grænserne vil være lukket til og med den 13. april 2020.  Samtidig fraråder hun danskerne at rejse ud.

Danske statsborgere kan altid komme ind i Danmark, men grænserne er lukket for alle andre nationaliteter. Det sker for at dæmme op for spredningen af Corona virus. Udlændige vil blive afvist ved grænserne, men politiet skal undersøge om man har et anerkendelsesværdigt forhold, som f.eks. kan være en person som skal på arbejde i danmark med mere, men det er Politiet der skal vurdere det i hvert enkelt tilfælde.

Varer og specielt fødevarer vil stadig komme ind i landet.

Foto: Pixabay